Dolar 32,5276
%0.46
Euro 34,7647
%0.51
Altın 2.406,240
%1.09
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

'AL SENİN OLSUN BAŞKANLIK' NE DEMEK'

CHP’de üst düzey siyaseti yapan kocaman kocaman, anlı şanlı politikacı dostlarımız haddimi bilmeden size iki çift sözüm var.
CHP Genel Başkan adaylığına soyunacaksınız, yumurta kapıya gelince, adaylıktan çark edip, “Al senin olsun başkanlık” Diyerek, basının önünde CHP Genel Başkanını küçümseyeceksiniz. “Bu nasıl bir siyasettir'
Parti meclisine, “Demokrasicilik oyununun bir parçası olmak istemedim.” diyerek aday olmadığınızı açıklayacaksınız, sonra parti meclisinin parmak hesabında etkin olmak için anahtar liste cambazlığının daniskasını yapacaksınız.
Basının sorusu üstüne, CHP Genel Başkanlığı adaylığından vazgeçmediğinizi ima ederek, “İmzamızın arkasındayız. Yakında gerçekleştireceğiz.” Diyerek, henüz 35.inci kurultay bitmeden yeni bir kurultayın umut tellallığını yapacaksınız.
İnandırıcı olmayan, güven vermeyen üstü kapalı demeçlerinizle, size umut bağlayanların hayallerini yıktığınızın farkında mısınız'
Derdiniz nedir sizi? CHP’nin iktidar olup olmaması umurunuzda değil m? Ya da siyasi egolarınızı tatmin etmenin mi peşindesiniz'
35.inci Kurultay henüz devam ederken, bir sonraki kurultay için gaipten haber verir gibi verdiğiniz demeçlerle falcılık yaparak siyasetin cılkını çıkardığınızın farkında değil misini?   
CHP apoletiyle bir çok kez en üst düzeyde siyasi ikbal gören bir politikacı, “Bu CHP’den umudum olmadığı için aday olmadım.” Diyerek, halkın umudu olmak için çırpınan CHP’yi yerin dibine sokmaya çalışıyorsa, 35.inci kurultayın koridorlarında başı dik dolaşmamalıdır.
Sözün özü:
Bir politikacı, kendini Kaf dağı’nda görmüyorsa eğer, partisinin genel başkanını basın yoluyla küçümsemek için “Al senin olsun başkanlık” Diyeceğine, yüreği varsa “Gün bu gündür.” Diyerek çıkar aslanlar gibi aday olur.