Dolar 32,3760
%-0.32
Euro 34,7125
%-0.27
Altın 2.398,700
%-0.99
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

Halk size neden oy versin'

1 Kasım Milletvekili Seçimleri için oy verme günü yaklaştıkça, tepeden tırnağa kimi parti yöneticileri ile milletvekili adaylarının, CHP örgütünü, seçim çalışmalarına motive etmekten uzak, iktidar olma umudu vermeyen, peşinen ana muhalefet partisi olmaya razı söylemleri, sosyal demokrat siyasetin iyice cılkını çıkardı.
“Hedefimiz %30” oy diyorsunuz. Seçim bildirgenizde, işçiye, çiftçiye, emekliye, yoksula vaat ettiklerinizi yerine getirmek için eğer, iktidar olma umudunuz, beklentiniz yoksa onlar ve sosyal demokrasiye gönül veren halk size neden oy versin' 
İzmir’deki CHP yöneticileri gelince, siz yaşıyor musunu? Neredesini? 1 Kasım milletvekili Genel seçimleri gelip kapıya dayanmışken, seçimlerden hemen  sonra yapılacak İlçe, İl kongreleri ve kurultay için şimdiden kapalı kapılar ardında üç kişi toplanıp racon kesmekle, parti örgütünün üstüne ölü toprağı sermekle, CHP’yi iktidar yapamazsınız beyler. Ve korkarım 1 Kasım seçimlerinde İzmir’de CHP, her iki seçim bölgesinde de 6’ıncı milletvekilliğini sayenizde AKP’ye kaptıracak. Sizler bu hezimetin altında un ufak olup yok olacaksınız.
Maşallah kimi İlçe ve İl yöneticilerimiz bunun farkında değiller.  Hepsi de bir İki demeçle ve iki üç şakşakla İzmir’deki bütün oyları silip süpüreceklerinden son derece eminler! Onlara göre İzmirliler,  CHP’ye oy vermek için sanki söz birliği etmişçesine, CHP diyor başka bir şey demiyor.
Sözün özü: 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde %30 oy oranını başarı çıtası  kabul ederek halktan oy istemek, Ne yazık ki! CHP’ye umut bağlayanlara ninni söyleyerek masal anlatmaktır.