Dolar 32,4890
%0.01
Euro 34,8400
%-0.38
Altın 2.451,500
%0.63
Bist-100 9.871,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

Ankara'ya gitse ne olur'

“Gel, ne olursan ol yine gel, ister sağcı ol ister orta yolcu ol yine gel, ister başka bir partinin limanında CHP’ye küfür ederek siyaset yapmış olsan da yine gel” 
Hazreti Mevlana gibi herkese kucak açan CHP, 1975’lerde “Ne ezen ne ezilen hakça bir düzen” söylemiyle oyunu  41.9’a yükselten CHP değil artık
Son anketlere göre, eğer ülkede olağanüstü bir siyasal ve ekonomik olay olmazsa  Haziran 2015 milletvekili Genel Seçimlerini AKP  yeniden kazanacak ve  dördüncü iktidar dönemine .başlayacak.
Ne acıdır ki, CHP’nin bu milletvekili seçimlerindeki hedefi AKP’nin yeniden iktidara gelmesini önlemek değil, Anayasa’yı tek başına değiştirebileceği güce ulaşmasını engellemek. Dilek başka görünen köy başka.
Son 12 yılda AKP ile girdiği bütün seçimleri kaybeden CHP’deki esen rüzgarlara bakılacak olursa, Haziran Seçimlerinde de milletvekili adaylarının hakim denetimli ön seçimle belirlenmesinden yine çark edilecek.
İktidar olma umudu yok nasılsa. Az olalım milletvekili koltuklarında biz olalım. Muhalefet olmanın dayanılmaz keyfine bakalım.
Milletvekili Seçimleri yaklaşırken İzmir’de milletvekili adaylarının isimleri siyaset  kulislerde dillenmeye başladı. Bu isimlerden biri de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Kocaoğlu. 
Buraya bir nokta virgül koymak gerekir!
Toplu ulaşımda uygulamaya koyduğu aktarmalı sistem modeliyle, binlerce İzmirlinin günlük yaşamını zehir eden, 
80 kilometrelik Aliağa-Menderes hafif Raylı Sistem hattını ekonomik nedenleri öne sürerek, Bayraklı’da, Şemikler’de Çiğli’de, yer altına almayarak çağ dışı ucube bir kent dokusu yaratan,
On yıl boyunca rehabilitasyonu için  bir tek çivi çakmadığı Harmandalı Çöp Deponi Alanını, İzmir’in cennet köşesi yamanlar dağının tam göbeğine taşımayı kafasına koyan sayın Kocaoğlu’na, 
Gazeteci Hamdi Türkmen sormuş, “Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili  aday olmayı düşünüyor musunuz' 
“Evime giderim Ankara’ya gitmem.”
Sözün özü:  sayın Kocaoğlu, Ankara’ya gitse ne olu? Halkın kesesinden milletvekili maaşı almaktan başka ne işe yarar'