Dolar 32,2684
%0.08
Euro 34,8187
%0.05
Altın 2.434,200
%0.07
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölçer: 'Aslan'ın psikolojisi bozulmuş'

Ölçer: "Aslan'ın psikolojisi bozulmuş"

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan eski İlçe Başkanı Erdal Seyitler döneminde görev yapan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Partili 600 kişinin istifalarını açıklayarak CHP'ye geçişleri hakkında açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan'a CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 13:40
İZMİR - Aslan'ın istifa edenler ile ilgili "Bu kişilerin arkasından eşleri dahi gitmiyor" sözlerine Ölçer," Bu açıklamalar CHP'de siyasi yaşamlarına devam etmek isteyen arkadaşlarımızın eşlerini ağzına alarak bunu siyasi malzeme yapan AKP İlçe Başkanı Ali Aslan'a İnsanların özel hayatına girme" diyerek tepki gösterdi.
Bayraklı ve Bornova’da siyaset yapan aralarında AK Parti il ve ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 600 kişinin AK Partiden istifa ederek CHP'ye geçmesine yönelik basına açıklamalar yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan'ın açıklamalarına CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer’den tepki gösterdi. Ölçer, "Sayın Aslan kendi söylediğine kendisi inanıyor m? AKP'nin Bayraklıda kan kaybetmesini engellemek için psikolojik savaş veriyor. Ancak; bunları inkar etmek gerçeği değiştirmeyecek.

BAYRAKLI’DA VATANDAŞLAR AKP’NİN GÖRÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR

AKP'nin gerçek yüzünü gören vatandaşlarımız Bayraklıda AKP'den istifa etmeye devam edecektir. Burada istifa eden arkadaşlarımız ile ilgili partiye üye olmadığını ifade ediyor AK Parti İlçe Başkanı AK Parti eski İl Yöneticisi Mustafa Çekiççi başta olmak üzere aralarında AK Parti Bornova eski İlçe Başkan Yardımcıları Şeref Balbay,Bayraklı AK Parti İlçe Yöneticisi Yusuf Çiçek, , İlçe Yöneticisi Bülent Sönmez, İlçe Yöneticisi Mert Serçekuşu, İlçe Yöneticisi Nuri Üstün, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yeniyıl ve Hasan Aydemir ile AK Bayraklı, eski İlçe Başkan Yardımcılarından Mevlüt Kömür ve Yılmaz Sayni de var. Bu arkadaşlarımızın AKP'nin kurucu üyelerinin olduğunu herkes biliyor. Bunları inkar etmek Bayraklı halkını kandırmaya çalışmaktan başka bir şey değil. ” dedi.



ASLAN’IN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan'ın AK Parti'den CHP’ye katılan Arkadaşlarımız ile ilgili açıklamalarına eşlerine dil uzatarak Siyasi etikle bağdaşmayan bir tavır içinde olmuştur. AKP'den istifa eden bu arkadaşlarımız bizim için kutsal olan eşlerine dil uzatması ile sonuçlanmıştır. CHP'de siyasi yaşamlarına devam etmek isteyen arkadaşlarımızın eşlerini ağzına alarak bunu siyasi malzeme yapmak AKP İlçe Başkanı Ali Aslan'a yakışmamıştır. Bu açıklama AKP’nin içinde bulunduğu ruh halini de ortaya koymaktadır. Sayın İlçe Başkanı Ali Aslan’ın meclis toplantılarındaki kavgacı ve sinirli yapısının İlçe Başkanı olduğunda zaman düzüleceği düşünülürken, tam tersine kavgacı üslubu ve davranışları devam etmekte. AKP'den kurucu üyeleri yapmış isimlerin partimize katılması AKP'nin Bayraklıda kan kaybetmesine neden olmuştur. Bu durum AKP'de panik yaratma ile birlikte AKP ilçe Başkanı Ali Aslan’ın psikolojinin bozulduğunun bir göstergesidir.”dedi

ALİ ASLAN KENDİSİ UCUZ SİYASET YAPIYOR

Diğer taraftan CHP’ye geçen isimleri ‘huzur bozan şahıs’ olarak nitelendiren Aslan’a bu sözlerinin bir ilçe başkanı olarak yakışmadığını belirten Ölçer “Aslan bu açıklamayı yaptığında kendinde değildi” dedi. Aslan’ın Bayrak’lı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yönelik, “ Karabağ’ın ucuz siyaset yapıyor" sözlerini de değerlendiren Ölçer, “ Bayraklıda belediye başkanımız yeni kurulmuş bir belediye’nin Belediye Başkanı olmasına rağmen ilçede ne kadar başarılı işler yaptığını sadece Bayraklı’da oturan vatandaşlar değil, İzmir'in diğer ilçelerinde oturan vatandaşlar da söylüyor. Belediye Başkanımız yaptığı çalışmalar ile başarısını herkese kabul ettirmiştir. Sayın Ali Aslan Başkanımızın ucuz siyaset yaptığını söylüyor, Asıl bu açıklamalar ile kendisi ucuz siyaset yapıyor” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.