Dolar 32,2478
%0.26
Euro 35,1646
%0.21
Altın 2.465,350
%-0.1
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li kadınlar iftar yemeğinde buluştu

MHP’li kadınlar iftar yemeğinde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Kadın Kolları yönetici ve üyeleri, Hasan Sağlam Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 12:37
İZMİR-MHP İzmir İl Kadın Kolları’nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine, İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatları tam kadro katıldı. Birlikte açılan orucun ardından Ramazan ayı kapsamında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Ay boyunca saha çalışmalarına devam edecek olan kadın kolları üyeleri, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar sırasında İzmir’de yaşayan kadın ve ailelerin genel yapısı hakkında edindikleri izlenimleri de paylaştılar.

İftar programında konuşmasına teşekkür ederek başlayan İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, "Bizler İl Kadın Kolları olarak Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. İlçelerimizde ve mahallelerimizdeki iftar ve ev ziyaretleriyle bu mübarek ayı İzmirlilerle iç içe geçiriyoruz. Bu yoğunluk içerisinde İl Kadın Kolları üyelerimizle iftar programında bir araya geldik. Bu birlik ve beraberlik duygusuyla, Ramazan sonuna kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Kadınlar, iftar sonrasında Tasaffuv müziği eşliğinde çaylarını içerek sohbet etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.