Dolar 32,1983
%-0.01
Euro 35,0196
%0.04
Altın 2.502,590
%0.08
Bist-100 10.719,00
%0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bornova hız kesmiyor

AK Parti Bornova hız kesmiyor

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı, Ramazan programlarına hız kesmeden devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 10:44
İZMİR - AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı, Ramazan programlarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazan boyunca İlçe Başkanı Hüseyin Özkan öncülüğünde Sokak ve Gönül sofralarıyla vatandaşlarla bir araya gelen Teşkilat Mensupları, Ramazan boyunca 20 bin kişiyle bir araya gelmeyi hedefliyor.

İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, Bornova’da kurulan Gönül Sofralarının artık geleneksel hale geldiğini belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde her Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz iftar programlarımız ile halkımızla aynı sofranın etrafında buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sevginin, anlayışın ve paylaşımın hakim olduğu gönül sofralarımızda, bu mübarek ay süresince benzer iftar programlarımızla birlikte vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Mevlana, Atatürk ve Serintepe Mahallelerinde düzenlenen iftar programları kapsamında yaklaşık 3 bin kişiyle bir araya gelen AK Parti Bornova Teşkilatı, çeşitli mahallelerde gerçekleştirilecek iftar sofralarıyla Ramazan programlarına devam edecek. Ramazan ayının ruhuna uygun bir birliktelik oluşturduklarını söyleyen İlçe Başkanı Özkan, 20 Temmuz’da Doğanlar Mahallesi, 23 Temmuz’da İnönü Mahallesi, 24 Temmuz’da Çamkule Mahallesi, 28 Temmuz’da Rafetpaşa Mahallesi ve 2 Ağustos’ta Tuna Mahallesi’nde Gönül Sofralarının kurulacağını ve birlikteliğin süreceğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.