Dolar 32,1981
%-0.01
Euro 34,9899
%-0.05
Altın 2.493,590
%-0.28
Bist-100 10.720,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
10 günde 100 bin İzmirliye ulaştılar

10 günde 100 bin İzmirliye ulaştılar

Ramazan ayını sahada çalışarak ve kurulan gönül sofralarında vatandaşlarla bir arada olarak geçiren AK Parti İzmir İl Teşkilatı üyeleri Ramazan’ın ilk 10 gününde 100 bin İzmirli ile buluştu. Ramazan boyunca 300 bin İzmirli ile bir araya geleceklerini açıklayan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya çalışmaları değerlendirdi. Programların Ramazan’ın son gününe kadar devam edeceğini hatırlatan Kaya, “Ramazan ayının ilk 10 günü geride kaldı.

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 10:07
İZMİR - Ramazan’ın ilk 10 gününde düzenlediğimiz iftar programlarında binlerce İzmirli ile bir araya geldik. TBMM’nin kapanması ile birlikte Ankara’dan İzmir’e dönen milletvekillerimizin de katılımıyla programlarımıza hız verdik. Milletvekillerimiz TBMM’nin yoğun gündemi sona erip yasama yılı kapandıktan sonra hiç tatil yapmadan seçim bölgelerine geldiler ve düzenlediğimiz programlara katılım gösterdiler. Her akşam değişik ilçelerde kurulan gönül sofralarında il başkanımız ve milletvekillerimiz vatandaşlarımızla iç içe oluyor. Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarımızın çok değerli üyeleri sahada büyük bir özveriyle çalışıyor. Teşkilat olarak büyük bir performansla çalışıyoruz. Ramazan’ın son gününe kadar devam edecek iftar programlarımızda söz verdiğimiz gibi 300 bin İzmirli ile kucaklaşmış olacağız.” dedi.

Paylaşmayı çoğaltıyor, sevgiyi yüceltiyoruz
Ramazan ayının mağfiret ve bereket ayı olduğunun bilindiğini ancak bu ayın ayrıca sevgi, kardeşlik, barış ve paylaşma ayı da olduğunu hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı M. Atilla Kaya, “Ramazan’ın rahmet ve bereketini doruklarda hissediyoruz. Yardımlaşma, dostluk ve kardeşlik Ramazan’ın rahmeti ve bereketi ile daha güzel yaşanıyor. AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın tüm mensuplarını Ramazan ayını anlamına uygun bir biçimde geçirdikleri için tebrik ediyorum. Bu güzel zamanları en iyi şekilde değerlendirmek adına yapılan çalışmalar çok önemli. Ramazan’ın anlamında maddi imkanları bölüşmek, paylaşmak vardır, sevgi ve saygı bağlarının daha da kuvvetlenmesi vardır. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda paylaşmayı çoğaltıyor, sevgiyi yüceltiyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.