Dolar 32,2602
%0.06
Euro 34,7894
%-0.03
Altın 2.465,180
%1.34
Bist-100 10.359,00
%0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu fotoğrafa destek de var, eleştiri de…

Bu fotoğrafa destek de var, eleştiri de…

AK Parti Narlıdere İlçe adına Facebook’a konulan fotoğraflar ilginç bir tartışmaya neden oldu. İlçe Başkanı Mehmet Acar’ı okey oynarken gösteren fotoğraflara bazı AK Partili seçmenden tepki mesajları gecikmedi

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 10:50
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ Haber servisi- AK Parti Narlıdere İlçe teşkilatı Facebook sayfasından iki fotoğraf yayınladı, yayınlar yayınlamaz da yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu. Benzerine Türkiye’nin her yerinde rastlanabilecek okey oynayan dört kişinin yer aldığı fotoğrafları bu kadar ilginç kılan, okey oynayanların AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Acar ve AK Partili arkadaşları olmasıydı. ‘İftardan sonra İlce Baskanına oyun vurmak güzel oluyor’ mesajıyla birlikte servis edilen fotoğraflara destek mesajlarıyla birlikte tepki mesajları da gecikmedi.

AK PARTİLİ OLARAK SİZLERDEN UTANIYORUM!

Hakan Eski isimli bir kullanıcının ‘Ak partili olarak sizden utanıyorum bize iftardan sonra oyun oynamak değil akşam namazını kılıp teravi namazına gitmek yakışır Ramazan eğlence değil ibadet ayıdır hoş diğer 11 ayda eğlenelim diye dünyaya gelmedik yalnızca ibadet etmek için gönderildik İslam alemi ateş içinde yanarken hiç bir Ak partiliye bu resim yakışmaz !!!’ mesajı tartışmanın fitilini ateşledi. Ak Parti Narlıdere İlçe adına atılan ‘Teravihin saatini biliyor musunuz,lütfen ön yargılı olmayalım’ mesajı da tartışmayı bitirmeye yeterli olmadı.



KAHVEYE GİREN ADAMDAN!

Rte Mustafa Yelmer isimli bir kullanıcının da dahil oluğu tartışmanın üslubu gittikçe sertleşmeye başladı. Rte Mustafa Yelmer ‘Gece gûndüz belli belli. Okey oynayarak m? Ondan Narlıdere’de akp hiç oy alamıyor. Neyse demokrasi var tabii ki bizi ilgilendirmez ama kahvehaneye giren adamdan bu memlekete hayır gelmez’ mesajıyla tartışmanın dozunu arttıran isim oldu.

İLÇEMİZE BEKLERİZ MUSTAFA BEY!

Facebook üzerinden süren tartışmada tansiyonu düşüren AK Parti Narlıdere İlçe adına atılan ‘Rte Mustafa fazla polemik yapmayın, gençlerimiz size öneride bulunmuş, buyurun ilçemize size bir vatandaşımız olarak gerekli hizmeti yaparız, gerçek partililerimiz gelir eleştirilerini paylaşırız, anlaşılan Sen ak partili olamazsın. Resmimiz burda kalacaktır, AK Parti teşkilatları kahveye de,düğüne de, camiye de, cenazeye de katılır, bunu sizden öğrenecek değiliz...herkese iyi geceler...’ mesajı oldu.

BAŞKAN ACAR GİDECEK AMA MECLİS’E!!...

Fotoğraflara tepki gösterenlerin sessizliğe bürünmesine rağmen AK Parti Narlıdere İlçe adına atılan mesajlar devam etti. Mesajlar arasında en ilginç olanı fotoğraflar yüzünden İlçe Başkanı Mehmet Acar’ın koltuğunu kaybedeceğini ima eden kullanıcıya karşı AK Parti Narlıdere İlce Baskanımızin gideceğini söylemiş, doğrudur..... Çünkü Mehmet Acar millet vekili olacak.

Ak Parti Narlıdere Belediyeyi alınca, Başkanımız meclise gidecek ALLAH'ın izniyle, kıskananlara duyurulur’ mesajlarıydı… Tartışmanın en dikkat çekici mesajlarından biri ise Ömer Ürey isimli kullanıcının Başkan Mehmet Acar’a destek veren ‘Vay Arkadaş :)) Alt Tarafı Okey Yaw :)) Ak Parti Tüzüğünde Partililer Kahveye Gidemez Okey Oynayamaz Yazıyor da Biz mi Görmedik...’ mesajı oldu…

İşte Facebook üzerinden o ilginç tartışmanın ayrıntıları…










Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.