Dolar 32,2968
%0.17
Euro 34,8449
%0.13
Altın 2.446,260
%0.57
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli, iftarda buluştu

AK Parti Çiğli, iftarda buluştu

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı, iftar sofralarında hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu kez mekan EV-KA 2 yerleşim birimiydi. Düzenlenen iftara İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Ak Parti Çiğli Teşkilatı yöneticileri, EV-KA 2 mahalle temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 09:41
İZMİR - Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, kendilerini yalnız bırakmadığı için milletvekili Hamza Dağ’a teşekkür ederken, "Ak Parti olarak bizler, her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Ancak, mübarek ramazan ayımız, bizim için önemli bir vesile oldu. Güzel Çiğlimizin çeşitli semtlerinde vatandaşlarımızla iftarlarda buluşuyor, esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Onların dertlerini dinliyor, çözebileceklerimizi çözüyoruz. Halkımızın bize ilgisi hayli youn. Bu da bize şevk veriyor" dedi. Yılmaz, iftarlarda ve her zaman kendilerine desteklerini esirgemeyen Çiğliler'e de teşekkür etti.
İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, yerel seçimlerin yaklaşmakta olduğuna işaret ederek, "AK Parti olarak, tüm çabalarımız, İzmir'e dürüst belediyeciliği, halka hizmeti getirmek. Çiğli de Ak Belediyecilikle tanışmak için can atıyor. İnşallah Allah'ın izniyle ve siz vatandaşlarımızın destekleriyle bunu başaracağız. Sonuçta Çiğli'de hizmet gelecek. İlçe teşkilatımızın genç başkanı Adnan yılmaz'a sonuna kadar güveniyoruz. Onun çalışmaları, bizlerin desteği AK Parti'yi Çiğli'de başarıya ulaştıracaktır" dedi.
Milletvekili Hamza Dağ ve İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, iftarın ardından EV-KA 2'de cafe ziyareti ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.