Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zaimoğlu’ndan KOGİAD’a iadeyi ziyaret

Zaimoğlu’ndan KOGİAD’a iadeyi ziyaret

Adana Kozan İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu Polis Haftası’nda kurumlarına yapılan ziyaretlerden dolayı iadeyi ziyarette bulunuyor. Kozan Girişimci İş Adamları Derneği’ne yapılan iadeyi ziyarete, Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu,...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 11:35
Adana Kozan İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu Polis Haftası’nda kurumlarına yapılan ziyaretlerden dolayı iadeyi ziyarette bulunuyor.
Kozan Girişimci İş Adamları Derneği’ne yapılan iadeyi ziyarete, Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu ve Asayiş Büro Amiri Turan Atlı’nın da eşlik etti. Ziyarette Müdür Zaimoğlu ve beraberindekiler KOGİAD Başkanı Mustafa Soner Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek KOGİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
KOGİAD Başkanı Uzun polis teşkilatına Polis Haftası nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kendileri de bugün bizlere iadeyi ziyarette bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine KOGİAD yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.