Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çanıllı’da kitap okuma seferberliği

Çanıllı’da kitap okuma seferberliği

Ankara'nın Ayaş ilçesi Çanıllı beldesi ortaokulu öğrencileri ve aile bireyleri arasında ‘Çanıllı Okuyor’ yarışması düzenlendi. Kitap okuma yarışmasına, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı. Kitap okumanın farkındalık...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 11:33
Ankara'nın Ayaş ilçesi Çanıllı beldesi ortaokulu öğrencileri ve aile bireyleri arasında ‘Çanıllı Okuyor’ yarışması düzenlendi.

Kitap okuma yarışmasına, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı. Kitap okumanın farkındalık oluşturması üzerinde durulan projede okumanın ve öğrenmenin önemi vurgulandı. Çanıllı Ortaokulu Okulu Müdürü Ramazan Demirel, "Yarışmadaki amacımız öğrencilere ve velilere kitap sevgisini aşılamak, okumayı sevdirmek. Kitap okuma aynı zamanda stresi azaltır, zihni açar ve insana önemli faydalar sağlıyor. Biz de bu düşünce ile böyle bir yarışma düzenledik" dedi.

Ramazan Demirel, "Amacımız öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz velilerimiz arasında yardımlaşma, tasarruf ve işbirliğini geliştirmenin yanı sıra, öğrenci velilerinin ilgi ve isteklerine uygun kitap okumalarına imkan sağlamak. Yapmış olduğumuz iş ne olursa olsun, önemli olan o işte en iyi olmak ve en başarılı olmaktır. Bir anne ve babanın, bir öğretmenin yapacağı en isabetli hamle, çocuğun eline kitap tutuşturmaktır. Kitaplar, çocukları kötü alışkanlıklardan korur. Hiçbir tedbir, hiçbir baskı, kitapların çocukları kötü alışkanlıklardan koruduğu kadar koruyamaz. Anne ve baba olarak çocuklara her şeyi anlatamayız ama kitaplar her şeyi anlatır." diye konuştu.

Öğrenci ve veliler belirlenen kitaplardan sınava tabi tutuldu. Yarışmada dereceye giren katılımcılara tablet bilgisayar, yarım altın, çeyrek altın ve çeşitli hediye ve hediye çekleri verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.