Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaşlılara moral konseri

Yaşlılara moral konseri

Çukurova Belediyesi Gönüllüler Korosu, Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılar için konser verdi. Belediye Korosu, Şef Murat Kozan yönetiminde Türk Sanat ve Türk Halk Müziği’nden seçme eserlerle Huzurevi sakinlerine büyük moral verdi. Koronun...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 12:08
Çukurova Belediyesi Gönüllüler Korosu, Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılar için konser verdi. Belediye Korosu, Şef Murat Kozan yönetiminde Türk Sanat ve Türk Halk Müziği’nden seçme eserlerle Huzurevi sakinlerine büyük moral verdi. Koronun seslendirdiği şarkı ve türkülere eşlik eden yaşlılar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Mutlulukları yüzlerine yansıyan huzurevi sakinlerinin oyun oynayıp halay çektiği moral konserine katılan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç, yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara gösterdiği duyarlılık için koro üyelerine teşekkür etti. Çinkılıç, her vatandaşın yaşlılara özel önem ve ilgi göstermesi gerektiğini söyledi.

Etkinliğe Adana Huzurevi Müdür Yardımcısı Hacer Musabeyoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serap Baltacı, CHP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Elif Uzun, Bilişim Sorumlusu Nezihe Biçer ve Huzurevi çalışanları katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.