Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'liler 'Güllerin Efendisi' adına Kutlu Doğum helvası dağıttı

AK Parti'liler 'Güllerin Efendisi' adına Kutlu Doğum helvası dağıttı

AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 2 bin kase Kutlu Doğum helvası dağıttı. AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı'nda yapılan helva dağıtımını İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu ile Kadın...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 14:57
AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 2 bin kase Kutlu Doğum helvası dağıttı. AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı'nda yapılan helva dağıtımını İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu ile Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak yaptı.

Kutlu Doğum helvası ile 1442 yıl önce kainatı şereflendiren Güllerin Efendisi Hz. Muhammed'i (sas) anmak istediklerini belirten Mekteplioğlu, "Cenab-ı Allah'ın habibim diyerek insanlığa rahnet olarak gönderilen biricik peygamberimizi (sas) anma ve anma adına ne yapsak yetersiz kalır. Biz de parti teşkilatı olarak Kutlu Doğum helvası yaptık. İlçe Kadın Kollarımızın yaptığı helvayı dünyamızı şereflendiren Sevgililer Sevgilisi (sas) adına dağıtmak istedik. Bu güzel ve özel haftada O'nun (sas) adını anma ve örnek hayatını anma adına etkinlik yaptık." diye konuştu. Etkinliğe, AK Parti'li belde belediye başkanları ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.