Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İŞKUR Sinop İl Müdürü'ne Muşlulardan destek

İŞKUR Sinop İl Müdürü'ne Muşlulardan destek

İŞKUR Muş İl Müdürlüğü’nden, Sinop İŞKUR İl Müdürlüğü’ne atanan Mikail Gökarslan, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl düzenlenen 'iz bırakanlar' programında, 2012 yılının bürokratı seçildi. Muş Belediye...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 16:46
İŞKUR Muş İl Müdürlüğü’nden, Sinop İŞKUR İl Müdürlüğü’ne atanan Mikail Gökarslan, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl düzenlenen 'iz bırakanlar' programında, 2012 yılının bürokratı seçildi.

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Gökarslan’ın Muş’ta da birçok başarıya imza attığını söyledi. Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MTSO) Şihmus Sinecem ise Mikail Gökarslan’a Muş’ta doyamadıklarını belirterek, şöyle konuştu; "Müdürümüzün Muş’taki çalışmaları ilimizin ekonomisi ve istihdamı için çok önemliydi. Başarılı projeleriyle işsizliğin önüne geçmeye çalışmıştı. İlimizin ve daha doğrusu ülkemizin bu tür bürokratlara ihtiyacı var”

Muş Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Murat Meriç de "Şüphesiz ki ülkemin her insanı bayrağına ve toprağına bir bütün olarak sarılmıştır. Yöneticilerimiz ise vatandaşların en iyi şekilde hizmet almaları noktasında büyük çaba sarf etmiştir. Bunlardan bir tanesi de göğsümü kabartarak anlattığım hemşerim Mikail Gökarslan’dır. Mikail Gökarslan’ın Muş’tan gitmesinin ilimiz için büyük bir kayıp olduğunu hepimiz biliyoruz. Umarım Sinoplu kardeşlerim işsizlik noktasında Gökarslan ile birlikte bu çıtayı kıracaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.