Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıraç: Sosyal medya İzmir’in EXPO adaylığı ile sallansın

Kıraç: Sosyal medya İzmir’in EXPO adaylığı ile sallansın

İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı sürecinde lise öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlere seslenen Vali Kıraç, “İnternet ortamında sesimiz daha gür çıkmalı. EXPO sayfamızı beğenenlerin oranı zirve yapmalı”...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 06:52
İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı sürecinde lise öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlere seslenen Vali Kıraç, “İnternet ortamında sesimiz daha gür çıkmalı. EXPO sayfamızı beğenenlerin oranı zirve yapmalı” diye konuştu.

Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumları arasında yer alan İzmir Kız Lisesi öğrencilerinin düzenlendiği EXPO 2020 temalı toplantıda konuşan İzmir Valisi, EXPO 2020 Yönlendirme Kurulu ve Yürütme Komitesi Başkanı Cahit Kıraç, gençlerin çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşmada mobil tabanlı interneti kullanmada çok etkili olduklarını söyledi.

Kentin sahip olduğu potansiyeli, yetişmiş insan gücünü, ekonomik ve tarihi değerlerini anlatan Vali Kıraç “EXPO adayı kentler arasında İzmir’in kriterleriyle örtüşen, onun kadar EXPO’ya yakışan bir başka şehir yok. Halk adaylığımızı sahiplendi, bütün kurumlarımız sivil toplum örgütlerimiz içselleştirdi. Vatandaşlarımız, hemen hemen her gün kentin bir noktasında aktivitelerle adaylığımızı destekliyor. Gelinen nokta her bakımdan mükemmel. Biz EXPO 2020’ye ev sahipliği yaparak bütün bir coğrafyayla tarihi, kültürel, sosyal zenginliğimizi paylaşacağız. Bütün stratejimiz, hedefimiz insanlığın en önemli sorunu olan sağlıktır. Dünya bu meseleye odaklanacak.” dedi.

SOSYAL MEDYA EXPO ADAYLIĞIMIZLA SALLANSIN

Toplantı sonrası öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kıraç, bir öğrencinin “Biz nasıl katkı sunabiliri? “ şeklindeki sorusuna, “Sosyal medyayı sallayın, İnternet sayfamız, facebook sayfamız var. İnternette İzmir’in adaylığını tanıtan sunum filmlerimiz bulunuyor. Onları arkadaşlarınızla paylaşın. Sayfamızı beğenin, adaylığımızı konuşun, tartışın, süreci gündemde tutun. Bundan daha büyük katkı olmaz” diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.