Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samanyolu Ülkü Ulusoy’da resim şenliği coşkusu

Samanyolu Ülkü Ulusoy’da resim şenliği coşkusu

Samanyolu Ülkü Ulusoy İlkokulu'nda ‘Minik Eller Resim Şenliği’ başladı. Etkinliklere, Sincan ve Etimesgut’ta bulunan devlet okulları bünyesindeki anaokulları ve özel anaokullar katıldı. Öğrencilerin resim aracılığıyla kendilerini...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 11:37
Samanyolu Ülkü Ulusoy İlkokulu'nda ‘Minik Eller Resim Şenliği’ başladı.

Etkinliklere, Sincan ve Etimesgut’ta bulunan devlet okulları bünyesindeki anaokulları ve özel anaokullar katıldı. Öğrencilerin resim aracılığıyla kendilerini ifade etmeleri, sanat kabiliyetlerinin ortaya çıkarılması, el becerilerinin artırılması ve sosyal yönlerinin gelişmesi amacıyla yapılan etkinliklere 34 anaokulundan toplam 2 bin 133 öğrenci katıldı.

Yapılan etkinlikte minikler okul tarafından karşılanan resim malzemeleriyle yeteneklerini gösterdiler. Ayrıca okulun konferans salonunda Orman Sevgisi adlı Maskot Tiyatrosunu seyreden miniklere, program sonunda Minik Eller Başarı Madalyası, Katılım Belgesi ile çeşitli hediyeler verildi. Katılan okullara plaket takdim edildi.

Samanyolu Ülkü Ulusoy Okul Müdürü Şabanağa Daşdan, Minik Eller Resim Şenliği'ne yoğun ilgi ve katılımlardan dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.