Dolar 32,1772
%-0.2
Euro 34,7186
%-0.24
Altın 2.447,120
%0.6
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kongre mesaisinde 2. hafta: 8 ilçede başkanlar seçiliyor

Kongre mesaisinde 2. hafta: 8 ilçede başkanlar seçiliyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) olağan kurultay takviminde İzmir İl Örgütü kongrelerde 2. haftaya girdi. Bu hafta Cumartesi ve Pazar günü 8 ilçede kongre heyecanı yaşayacak örgütte delegelerin tercihleri merakla beklenirken, listelerin ise son ana kadar heyecan furyası yaratacağı ifade ediliyor. Kongre mesaisinde 2. hafta

  • Ege Postası
  • 01.12.2017 - 08:58

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Örgütü kongrelerde 2. haftaya Karaburun kongresiyle başladı. Mevcut Başkan Bülent Çumçum’un tek liste ile girdiği seçimde tüm oyları alarak güven tazelemesi, yeni ekibiyle  önümüzdeki 2 yıl için Karaburun’da CHP’nin çalışmalarına hız vereceklerinin işareti olarak ifade edildi.

Hafta sonunda ise  8 ilçede kongre heyecanı yaşanacak. Cumartesi gününün sakin bir kongre günü olması beklenirken Pazar günü 6 ilçede kongre heyecanı yaşanacak.

Cumartesi 2 Sandık Kurulacak

2 Aralık Cumartesi günü sandık başına gidecek olan İzmir’in sakin şehri Seferihisar’da mevcut Başkan İsmail Yetişkin, yönetiminden 2 kişinin zorunlu ayrılığı haricinde aynı isimlerle devam kararı aldı. Tek adaylı kongre yarın 11.00’de başlayacak. 

İzmir’in hareketli ilçelerinden Bayındır’da ise Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile çalkantlılı bir dönem geçiren mevcut Başkan Behzat Aydilek’in yeniden aday olmayacağı söylentilerine karşın, Aydilek'in aday olacağı öğrenildi.  Daha  önce bir kez istifa eden ancak ikna edilerek görevi başına döndürülen Aydilek, Başkan Sesli’yi listesine yazmamıştı.  Aday olması için ısrar edildiği ifade edilen Aydilek, “Önümüzde 2019 seçimleri olduğu için deneyimli kişilerden oluşan bir yönetim kurulması talebi geldi”  diye konuştu.

Pazar günü sandık kurulacak ilçerler ise şöyle:

Bornova, Ödemiş, Çeşme, Menderes, Kınık, Güzelbahçe

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.