Dolar 32,2000
%-0.01
Euro 35,0064
%0
Altın 2.500,800
%0
Bist-100 10.711,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de ön yoklama toplantısı

Çiğli’de ön yoklama toplantısı

CHP Çiğli İlçe Kongresi'nin 1 hafta ertelenmesinin ardından kongre çalışmalarını sürdüren Beyaz liste temsilcileri, Ataşehir’de bir toplantı düzenleyerek aday belirlemek için ön yoklama yaptı. Aday sayısı 5’ten 3’e indirildi. Çiğli’de ön yoklama toplantısı

  • Ege Postası
  • 30.11.2017 - 13:10

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- Delege seçimlerinde belediye destekli Mavi liste ile karşı karşıya gelen Beyaz listeli muhaliflerin aday belirleme çalışmaları hız kazandı. Aday olarak 5 ismin öne çıktığı Beyaz listede seçime tek adayla gidebilmek için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. İl Başkan Yardımcısı Utku Gümrükçü, İlçe eski Başkanı Behçet Köymen, adaylığını sosyal medya üzerinden duyuran Erkan Akar, Barbaros Kirişçi, İlçe eski Başkan Yardımcısı Mert Özcan’ın isimlerinin aday olarak anıldığı Beyaz listede tek aday çıkarma çalışmaları yapıldığı ifade edildi.   

Dün Çiğli Ataşehir’de bir araya gelen Beyaz listenin öncü isimleri Aziz Buğa ve Ali Rıza Koçer ile bir grup delegenin toplantı sonrası ön yoklama yaparak aday sayısını 3’e düşürdüğü öğrenildi. Buğa’nın yakınında bulunan isimlere "Dilediğiniz adayı seçmekte özgürsünüz" diyerek tek adaya düşene kadar kimseyi etkilememe kararı aldığı ifade edilirken, delegelerin talebiyle, Barbaros Kirişçi ve Behçet Köymen’in adaylıktan çekildiği öğrenildi.

Erkan Akar’ın da adaylıktan çekildiği iddiaları üzerine Egepostası’na konuşan Akar, “Adaylıktan çekilme gibi bir durum yok. Orada delege arkadaşlarımıza 'aday olarak kimi istersiniz' diye sorarak böyle bir ön yoklama yapıldı. Ekiple en iyi kararı vermek için uzlaşı yolu bulmaya çalışıyoruz. 3 aday var 2 aday çekildi. Mert Bey, Utku Başkan ve ben delege arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyoruz. Çekilen başka bir adayımız yok” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.