Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Biçer canlı yayında açıkladı: Foça'ya 25 yaşında başkan adayı

Biçer canlı yayında açıkladı: Foça'ya 25 yaşında başkan adayı

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, katıldığı Radyo Egepostası'ndaki canlı yayında, 10 Aralık'taki kongre için aday olmayacağını duyururken, destekleyeceği adayın ise Gençlik Kolları Eski Başkanı 25 yaşındaki Baran Gezmiş Yıldırım olduğunu açıkladı. CHP'li Biçer canlı yayında açıkladı

  • Ege Postası
  • 30.11.2017 - 16:54

EGEPOSTASI - Radyo Egepostası'nda Birol Soylu ile 10. Köy programına katılan CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'den kongreye 10 gün kala çarpıcı açıklama geldi. Biçer, 10 Aralık'ta, Foça Reha Midilli Kültür Salonu'nda yapılacak CHP Foça İlçe Kongresi'nde yeniden aday olmayacağını belirtirken, "Adayımız, Foça Gençlik Kolları Eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım" dedi. 

Biçer'in programdaki sözleri şöyle:

"Kararı verdikten sonra başta ilçedeki arkadaşlarım ve partinin duayen büyükleriyle de istişarelerde bulunduk. Belli arkadaşların isimlerini görüştük, tartıştık. Özel durumlardan dolayı bunların isimlerini kabul edemeyenler oldu. Bizim için farkındalık yaratmak çok önemli. Ben 30 yaşında CHP Yeni  Foça Belde Başkanı oldum. Ki o güne kadar da partide 8 sene görev yapmış bir arkadaşınızım. Yönetim kurulu  karar defteri doldurmazken, bu görevi kucağımda buldum. O zaman DYP'deydi belediyemiz. Rahmetli Ercan ağabeyimiz, toprağı bol olsun, DYP belediye  başkanı, Osman Gülseven ağabeyimiz aday adayı. Ondan aldım belde  başkanlığını. Cengiz Uysal ağabeyimiz o yıl belediye başkanlığı yaptı. 30 yaşında bana bir  görev verdiler. Biz de bugüne kadar siyasette üstüne koyup  elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Şimdi salona giriyorsun, etkinlik yapıyorsun, belediyede zaten gençler çalışıyor.  Bir bakıyorum salonda gençler yok.  Etkinliklerde 150 kişi olsa en genç Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile Günal Biçer var.  İkimiz de 44 yaşındayız. Bunun  20  sene sonrasını düşünebilmek lazım. Biz o bayrağı düşürmemek zorundayız. Gençlerin önünü açalım diyoruz. Enerjilerini kullanıyoruz. Bayrak asarken, mitingde bağırırken, hepsinin emeklerine  teşekkür ediyorum. Ona da ihtiyaç var biz de yaptık. Ama pişmedi, tecrübelenmedi deniyor. Tecrübe doğuştan kazanılan bir şey değil, yaşayarak kazanılacak bir şey.  Çarşafla küçük bir mesaj vermeye çalışıyoruz. Foça'nın delegasyonunun çoğunluğu ile oturduk, konuştuk, gerekçemizi anlattık. İmza topluyoruz. Genç yaşta bir kardeşimizin, eski gençlik kolu başkanımızın adaylığını açıklayacağız. Askere gittiği için görevi bıraktı. Baran  Gezmiş Yıldırım isminde , 25 yaşında bir genç kardeşimiz. CHP İlçe Başkan adayı. Saat 17.00'de ilçe binamızda, ilçe yönetimimizle beraber topladığımız  imzalarla, başka aday çıkar mı bilmiyorum, bu çocuğun elini kaldıracağız. Ben zannetmiyorum. Bundan  önce ya da bundan sonra CHP'de bu yaşta bir arkadaşa bir görev düştüğünü zannetmiyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.