Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da sulh sağlandı

Karabağlar'da sulh sağlandı

CHP’nin Karabağlar’da yapılan mahalle delege seçimleri sürecinde Sarıyer Mahallesi'nde yaşanan anlaşmazlıklar sonrası disipline taşınan il yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, İl Başkanı Asuman Ali Güven’in yanında bir araya gelerek karşılıklı sulh sağladı.  CHP İzmir'de kritik görüşme

  • Ege Postası
  • 30.11.2017 - 15:40

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI-  Karabağlar’ın Bahar Mahallesi ve Sarıyer mahallesinde delege seçimleri sürecinde karşı karşıya gelen İl Yöneticisi Çetin Özdemir, İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve Belediye Meclisi Üyesi Vahap Batuhan, İl Başkanı Asuman Ali Güven’in çağrısıyla bir araya geldi.
20 dakika süren toplantıda karşılıklı sulh sağlanarak disiplin dosyalarının düşürüleceğini açıklayan İl Başkanı Asuman Ali Güven  “Genel Başkanımızın grup toplantısında gösterdiği son performansından sonra biz de parti olarak çalışmalarımızı daha bir hızlandırmaya karar verdik. Ve aramızda var olan ufak tefek kırgınlık, sıkıntı ve sorunları görüşerek, konuşarak partili yol arkadaşları ve kardeşler olarak bu tip sorunları ortadan kaldırıp birlikteliğimizi arttırtarak daha güçlü bir CHP yaratma anlayışı yaratma anlayışı içinde aramızdaki kırgınlıklara son vereceğiz. Bundan sonra hep birlikte partimizi iktidar yapabilmek için bireysel her türlü öz veride bulunarak partimizi iktidara taşıyacağız dedi.

“BİREYSEL ÇATIŞMA YOK’ DEDİLER”

Bu nedenlerle bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Güven, “ Bu anlayış içinde arkadaşlar bir araya geldiler. Aralarında delege seçimlerinde yaşanan kırgınlığa son verme kararı aldılar. Biz partiliyiz. Partimiz için varız. Bireysel çatışma, sürtüşme aramızda yoktur.  O günkü ortamda bir küçük polemik, sıkıntı yaşandı. Biz karşılıklı olarak bunu unutmaya karar verdik. Bir daha böyle bir şey yaşamayacağız ve yaşatmayacağız Hep birlikte partimiz için çalışacağız.  Birlikte partimize ülkemize ve Cumhuriyetimize sahip çıkacağız dediler. Biz de o disiplin dosyalarını yürürlükten kaldırıyoruz. Bu işlemi İl Yönetim Kurulu olarak gündemde düşüreceğiz. Barış oldu dostluk kazandı. Partili yol arkadaşlığı kazandı.  Anlayışlı davranmaları partililerimizin birbirileriyle ilişkileri çok değerli anlamlı. Ülkemizin bugünkü şartlarını dikkate alarak bu davranışlar önemli” diye konuştu.

NE OLMUŞTU'

Sarıyer Mahallesi’nde ise Belediye Meclis Üyesi Vahap Batuhan ve İl Yöneticisi Çetin Özdemir arasında polemiğe neden olan hukuksuzluk tartışması sonrası Belediye Meclisi Üyesi Batuhan'ın disipline sevk edildiği  ifade edilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.