Dolar 32,2638
%0.07
Euro 34,8069
%0.02
Altın 2.437,400
%0.2
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisi başladı: Esnaf çıkarması!

Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisi başladı: Esnaf çıkarması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki iki günlük mesaisi başladı. Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı eylemlerinin İzmir görüntüleri için, " İzmir’de saçı çekilen bir kızın görüntüsü vicdanı olanların kabul edeceği bir görüntü değil. Eli sopalı sivil polis olmaz. İzmir emniyet müdürü iyi bir sınav vermedi” derken Kocaoğlu’nun eylem yaptıkları için otobüs şoförleri ve sendikalara tepki göstermesine, " Demokrasiyi kabul edeceğiz. Sendikaların eylemi olur. Eylemlerin cezalandırılması doğru bir davranış değil” yorumunu yaptı. Kılıçdaroğlu gün içinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'ni, Gıda Çarşısı'nı, 2'inci, 3'üncü ve 4'üncü sanayi sitesini ziyaret etti. Günün şaşırtan çıkışını ise Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu yaptı. Mutlu, Onursal Başkanları İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'ı övdü sonrasında ise KılıçdaroğlU'na seslenerek, "Susam’ı son yaptığınız kurultayda PM’ye ve MYK’ya almadınız. İncindik. Kırıldık" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 17:25
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İş Dünyası Dayanışma Birimi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında esnaf, sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelmek üzere İzmir’e geldi.

KALABALIK EŞLİK ETTİ
Kılıçdaroğlu’nu İzmir’de Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Umut Oran, Adnan Keskin ve Faik Öztrak yalnız bırakmadı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na gün boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin, İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Oğuz Oyan, Mehmet Ali Susam Aytun Çıray, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, PM üyeleri Hüseyin Saygılı, Berrin Gürçay Dilekçi gibi isimler eşlik etti.



KILIÇDAROĞLU İZMİR'DE- "EMNİYET MÜDÜRÜ SINIFTA KALDI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ


BİLKAY SINIFTA KALDI
Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı havalimanındaki taksi durağı oldu. Gezi parkı eylemlerine değinen Kılıçdaroğlu olayların yurt geneline yayılmasınnın nedeninde Başbakan’ın kullandığı sert üslubun olduğunu ifade etti.İzmir’de yaşananlara değinen Kılıçdaroğlu, “İzmir’de saçı çekilen bir kızın görüntüsü vicdanı olanların kabul edeceği bir görüntü değil. Eli sopalı sivil polis olmaz. İzmir emniyet müdürü iyi bir sınav vermedi” dedi.

KOCAOĞLU’NA İNCE MESAJ
Kocaoğlu’nun Gezi Parkı eylemlerine destek yapılan grev nedeniyle sendikalara tepki göstermesinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, “Aziz Bey’le daha görüşmedim. Demokrasiyi kabul edeceğiz. Sendikaların eylemi olur. Eylemlerin cezalandırılması doğru bir davranış değil” ifadelerini kullandı.

SÜRPRİZ SUSAM ÇIKIŞI
Kılıçdaroğlu İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada oda başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.Toplantıya Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu damga vurdu. Mutlu, esnafın sorunlarını dile getirdiği konuşmasının sonunda sürpriz bir çıkışa imza attı. Onursal Başkanları İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’a övgüler yağdıran Mutlu, “Susam’ı son yaptığınız kurultayda PM’ye ve MYK’ya almadınız. İncindik. Kırıldık” dedi.


İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR BİRLİĞİ'NDEN KILIÇDAROĞLU'NA SUSAM ÇIKIŞI!HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ


“ÇÖZÜM SANDIKTA”
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Birlik’teki konuşmasında Ankara Ticaret Odası’nın hükümetin IMF’ye olan borçların ödenmesi nedeniyle verdiği reklamları hedef aldı. Esnaf odaları başkanlarına seslenen Kılıçdaroğlu,”çözüm sandıkta” dedi.

GIDA ÇARŞISINA ZİYARET
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir sonraki durağı Yenişehir Gıda Çarşısı oldu. 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla karşılanan Kılıçdaroğlu, esnafın sorunlarının çözümünün AVM’den yana değil, halktan yana çözüm üreten siyaset anlayışından geçtiğini söyledi. CHP lideri, esnafla birlikte pilav üstü nohut yiyip, ayran içti.



MİLLİ İÇKİCİ KILIÇDAROĞLU HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SANAYİ SİTELERİNDE YENİ CHP’Yİ ANLATTI
Kılıçdaroğlu, daha sonra İzmir’de otomobil tamircileri ve yedek parçacıların olduğu 2. Sanayi Sitesi 3. Sanayi Sitesi ve 4. Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.Kılıçdaroğu buralarda yaptığı konuşmalarında Başbakan’ı ve hükümeti eleştirirken yeni CHP’nin özelliklerini anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.