Dolar 32,3869
%-0.29
Euro 34,7573
%-0.14
Altın 2.404,020
%-0.77
Bist-100 10.185,00
%1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'de bayramlaşma

CHP Gaziemir'de bayramlaşma

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmada partililerle bir araya gelen Başkan Şenol, “Gaziemir’i sosyal belediyeciliğin kalesi yaptık. İlçenin 25 yıllık ihtiyaçlarını karşılayan projelerimizle herkes gurur duysun” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 13:27
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. İlçe binasında Umut Tekin liderliğinde gerçekleşen bayramlaşmada partililerin ve vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Şenol, “Gaziemir’de hayata geçirdiğimiz sosyal projelerle Gaziemir’i sosyal belediyeciliğin kalesi yaptık. Yerel yönetimler ve hatta ülke yönetimine örnek olan, ilçenin 25 yıllık ihtiyaçlarını karşıladığımız projelerle herkes gurur duysun” dedi. Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Gaziemir’in, ülkenin en hızlı gelişen kenti olduğunu söyleyen Başkan Şenol, konuşması sırasında kürsünün yanındaki bareti takarak Gaziemir’in hızlı gelişimine vurgu yaptı.
Seçim sürecine de değinen Başkan Şenol, “Seçimlerde aday adaylığı süreci demokrasinin gereğidir. Partimizin daha da güçleneceği bu süreçte kimsenin Cumhuriyet Halk Partisi ahlakına aykırı eylemlerde bulunmasına izin vermemeliyiz” diye konuştu.

“Bayram tadında bayramları özledik”

Bayramlaşmada partililere ve vatandaşlara hitaben konuşan İlçe Başkanı Umut Tekin “Bayram tadında bayramlar yaşamayı özledik. 11 yıldır iktidarda olan Adalet ve Kalkınma Partisi, yargıyı ele geçirerek ülkenin temel taşlarını yerinden oynatıyor. 5 Ağustos’ta verilen kararların burukluğuyla bayrama giriyoruz. Yerelde ve genelde CHP olarak daha da güçlenerek, Halk’ın iktidarında AKP’nin yönetimine ve antidemokratik uygulamalarına son vereceğiz.” dedi. Yaklaşan yerel seçim sürecine de değinen Tekin, “Sosyal belediyeciliğin kalesi haline getirdiğimiz Gaziemir’de önümüzdeki yerel seçimlerde AKP ile aramızdaki oy farkını 25 bine çıkararak, CHP bayrağını daha da yükselteceğiz” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.