Dolar 32,2633
%-0.03
Euro 35,0683
%-0.05
Altın 2.465,160
%-0.04
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Silivri'yi eleştirdi

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Silivri'yi eleştirdi

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş partisinin Dikili ilçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde Silivri Mahkemesinin kararlarını sert bir dille eleştirdi. Karataş; “bu kararlarla milletimizin vicdanı sızlamış, adalete olan güven ve inancı sarsılmıştır” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 13:09
İZMİR- Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar programında partililere seslenen MHP İl Başkanı Necat Karataş; “Çözüm denen yıkım süreci başından bu yana çok iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Habur’da kendini gösteren PKK’yı AK’lama faaliyetlerinin devamı olan bu karar, mazur ve masum görülecek basit bir adli karar değildir. Mehmetçiğimizin çekildiği, üniformalı PKK bölücülerinin cirit attığı vatan toprakları ve Türk Milleti bunu hak etmemektedir. PKK üzerine en fazla kara operasyonunu gerçekleştiren, en büyük darbeyi vuran ve Genel Kurmay başkanlığı görevini yapan bir komutanın İmralı canisiyle bir tutulması son derece hazin ve düşündürücüdür. Milletimizin algısında PKK’ya dokunan yanıyor anlayışını hakim kılan bu karar vicdanlarda kabul görmemektedir. Bu kararlarla milletimizin vicdanı sızlamış, adalete olan güven ve inancı sarsılmıştır. Milletimiz şimdi sıra kimde sorusunun cevabını aramaktadır. Fakat planları ne olursa olsun, hangi ihanet şebekelerini devreye sokarlarsa soksunlar MHP ve Türk Milliyetçileri var oldukça tüm planları bozulacaktır. Önümüzdeki yerel seçimler de AKP için sonun başlangıcı olacaktır. Bizlerin birlik ve beraberliği ihanet odaklarının korkulu rüyasıdır. Milli Muhalefetin tek merkezi olan MHP, AKP hükümetinin de tek alternatifidir. Türk milletine reva görülen adaletsizliği ortadan kaldıracak tek parti MHP ve onun tek başına iktidarıdır.”



MHP Her Zaman Haklı Çıkmıştır

“MHP ve onun muhterem lideri her fırsatta Türk Milletinin ve Türk Devletinin çekilmek istendiği uçuruma karşı AKP yetkililerini uyarmış, doğruları her zaman haykırmıştır. Çok acıdır ama liderimiz Devlet bahçeli yine haklı çıkmıştır. Kırkdört yılı aşkın bir süredir Türk milletine hizmet eden MHP, çizgisinde hiç kırıklık yaşamamış, her zaman ve şartta doğruları haykırmıştır. Ana muhalefet olduğunu düşünen partiler ve liderleri ‘Öcalan için ev hapsi dahi tartışılabilir’ derken bu noktaya geleceğimizi görememişlerdir.” diye konuştu.

MHP Dikili ilçe teşkilatının tertip ettiği iftar yemeğine il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra halkın yoğun katılımı partilileri sevindirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.