Dolar 32,2581
%-0.05
Euro 35,0681
%-0.05
Altın 2.468,320
%0.08
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan: Kentim beni seviyor yüzde 65 destek var!

Tartan: Kentim beni seviyor yüzde 65 destek var!

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e bayram ziyaretinde bulundu. Kamuoyuna yansıyan anketlerde ilk sıralarda çıkan Tartan isminin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçmesine yönelik soruya “Kentimi seviyorum. Kentim beni seviyor. Yüzde 65 oranında bir destek var. 29 Mart’a akşamına kadar Konak Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Verilecek her göreve hazırım” ifadeleriyle cevap verdi. CHP İl Başkanı Engin de Tartan için, " Umuyoruz bundan sonrada partimize kentimize hizmet eder. Kendisinden her zaman yararlanmayı düşünüyoruz. Partimizin önemli güçlerinden biri kendisi”ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 15:03
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e bayram ziyaretinde bulundu.

İsmi uzun süredir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen ve kamuoyuna yansıyan anketlerde ilk sıralarda çıkan Tartan son günlerde aday adaylarına yönelik çıkışıyla gündeme gelmişti. Aday adaylarını yönelik kamuoyuna yansıyan çıkışına CHP Konak grup toplantısında son noktayı koyan ve ‘partide birbirinin ayağını kaydırmaya çalışanları’ işaret ettiğini söyleyen Tartan, İl Başkanlığı’nı ziyaretinde Büyükşehir’e adaylık durumuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“AÇIKLAMAMI KENDİM YAPARIM”
Başkan Tartan, Danışmanı Cenap Börühan’ın “Hakan Tartan’ın Büyükşehir’e aday adayı olma fikri kesinleştikten sonra Konak Belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım” sözlerinin hatırlatılması üzerine “ 1979 yılında CHP Gençlik Kolları Başkanı olarak siyaset yapmaya başladım. 1992’de CHP zor koşullarda kurulurken yöneticiydim. Siyasi yaşamımda açıklamalarımı hep kendim yaptım. Bugünden sonrada gerekli açıklamayı yaparken kendim yapacağım” dedi.


“YÜZDE 65 DESTEK VAR”
“Yurttaşların gönlünde olmak güzel ve doğal” diyen Tartan, isminin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçmesine yönelik soruya şöyle yanıt verdi; “Benim gibi bu kente bakan olarak akademisyen olarak belediye başkanı olarak hizmet etmiş birinin insanların yüreklerinde olması güzel. Aziz Kocaoğlu Büyükşehir Belediye başkanımız. Güzel fedakar hizmetler yapıyor. Kocaoğlu’nun tavrını izleyeceğiz. Partimin alacağı karar önemli. Hangimize hangi görev uygun düşerse çağdaş Türkiye için mücadeleye ve hizmete devam edeceğim. Şuanda Konak Belediye başkanıyım mutluyum. Kentimi seviyorum. Kentim beni seviyor. . Yüzde 65 oranında bir destek var. 29 Mart’a akşamına kadar Konak belediye Başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Verilecek her göreve hazırım"

ENGİN: PARTİMİZİN ÖNEMLİ GÜÇLERİNDEN BİRİ
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise Tartan’a övgüler yağdırdı. Tartan’ın çalışmalarından örgüt adına gurur duyduklarını ifade eden Engin, “ Siyaseti seven ilgi duyan kentle ilgili her zaman önemli görüşleri olan bir belediye başkanımız. Umuyoruz bundan sonrada partimize kentimize hizmet eder. Kendisinden her zaman yararlanmayı düşünüyoruz. Partimizin önemli güçlerinden biri kendisi” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.