Dolar 32,1728
%-0.28
Euro 34,9952
%0.04
Altın 2.471,800
%1.04
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’Lİ Süne: Bizim Ayrımız Gayrımız Yok

CHP’Lİ Süne: Bizim Ayrımız Gayrımız Yok

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, sivil toplum örgütlerine yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Süne ve beraberindeki CHP heyeti son olarak Alevi Bektaşi Kültür ve Dayanışma Derneği Ufuk Şubesini ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 12:31
CHP Heyeti Ufuk ve Çamlık Mahallesine Çıkarma Yaptı

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne yerel seçim çalışmalarında hız kesmiyor. CHP’li Süne, Ufuk ve Çamlık Mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Alevi Bektaşi Kültür ve Dayanışma Derneği Ufuk Şubesi Başkanı Şükrü Göktepe ve yönetim kurulu üyelerini makamlarında ziyaret ederek Buca için gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Devrimci, Sosyal, Katılımcı Belediyecilik Modelini Hayata Geçireceğiz

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Süne, ‘2014 yerel seçimlerinde yeni bir başlangıcın meşalesini yakacağız. Tüm yol arkadaşlarımla el ele verip Buca'yı emeğin, kardeşliğin, başarının, huzurunun ilçesi yaparak Bucamıza daha yaşanılabilir ve çağdaş bir kent kimliği kazandıracağız' dedi. 'Göreve geldiğimizde ilk önceliğiniz devrimci, sosyal ve katılımcı belediyecilik modelini hayata geçirmektir' diyen Süne, 'İlçemizde faaliyet gösteren tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile koordineli çalışarak toplumun tüm kesimlerinin çalışmalarımıza ve projelerimizin hayata geçirilmesine katacağız. Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyetimizin kazanımlarının ışığında mücade eden tüm derneklerimizin halkımıza ve üyelerine daha iyi koşullarda hizmet sunmaları içinde gerekli her türlü desteği vereceğiz. Çünkü bizim ayrımızda yoktur gayrımız da yoktur. Biz, Alevi canlarımızın, kardeşlerimizin, yoldaşlarımızın ibadetlerini gerçekleştirmesinin önündeki tüm fiziki engelleri kaldıracağız. Bu konuda samimiyiz. Bucamız'da yaşayan tüm farklılıkları zengiliğimiz olarak görüp hiçbir ayrım yapmadan eşit olanaklarda hizmet götüreceğiz. Bu bizim sözümüzdür' görüşlerini dile getirdi.

Buca Halkı İçin Çalışacağız

Çalışmaları ve projeleri hakkında detaylarda veren CHP'li Süne, 'Bizim hedefimiz kavgalardan, sorunlardan uzak bir Buca yaratmaktır. Bucamıza çağdaş, modern ve daha yaşanabilir bir kent kimliği kazandırmak için hazırladığımız projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bucamızı eğitimde, sağlıkta, kültür ve sanatta cazibe merkezi haline getireceğiz. Uygulamaya koyacağız yerinde kentsel dönüşüm projeleri ve kent esteğini koruma projelerimizle çığır açacağız. Beş yıldızlı otel konseptinde üniversite öğrenci yurdu ile üniversite ögrencilerimizin boş zamanlarını geçirecekleri tesislerin olacağı merkezler ve alanlar yapacağız. Buca halkının yaşamını kolaylaştırmak adına hazırladığımız projeleri kararlılıkla hayata geçirip daha modern daha çağdaş bir kent kimliği yaratarak Buca ilçemizi herkesin imrendiği ve örnek gösterdiği bir ilçe haline dönüştüreceğiz. Biz ne yapacaksak Buca halkı için yapacağız' dedi.

Mehmet Süne’nin Adaylığı Bizi de Mutlu Eder

Dernek Başkanı Şükrü Göktepe de, CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, 'Mehmet Süne ve arkadaşlarının ziyaretinden dolayı oldukça mutluyuz. Çağdaş, devrimci, ilerici ve emeğin, emekçinin dostu olan Mehmet Süne’nin CHP'nin adayı olarak gösterilmesine sevineceğimizi ve gönülden destekleyeceğimizi ifade etmek isterim' görüşlerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.