Dolar 32,2719
%0.09
Euro 34,7779
%0.3
Altın 2.397,360
%0.17
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım istedi o da kabul etti

Binali Yıldırım istedi o da kabul etti

Binali Yıldırım'ın A Takımı'na merkez sağda siyaset yapan tecrübeli bir ismin katılması kesinleşti. Demokrat Parti Partisi Genel Başkan Yardımcılığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan İzmir Eski Milletvekillerinden Yıldırım Ulupınar'a pazar günü yapılacak İl Danışma Kurulu'nda AK Parti rozeti takılacağı öğrenildi

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 12:23
 BÜNYAMİN DOBRUCALI / HABER SERVİSİ - AK Parti Büyükşehir'de Binali Yıldırım kartından sonra ilçelerde de tercihini netleştirmeye başladı. Bu konuda ilk somut adım Pazar günü Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek olan İl Danışma Kurulu'nda atılacak. Merkez sağın İzmir'deki en önemli isimlerinden biri olan DYP İzmir eski milletvekili, Demokrat Parti İzmir İl eski Başkanı ve bir dönem Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Yıldırım Ulupınar bundan böyle siyasi hayatına AK Parti saflarında devam edecek.

GAZİEMİR'DE AĞABEY FORMÜLÜ-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Binali Yıldırım'la geçtiğimiz günlerde baş başa bir görüşme gerçekleştiren Yıldırım Ulupınar'ın 'siyasi olarak sizden ve AK Parti'den hiç bir beklentim yok. Ama bu dönemde AK Parti saflarında birlikte hareket etmenin hem İzmir için hem Türkiye için gerekli olduğuna inanıyorum. O yüzden üzerime bir görev düşerse seve seve elimi taşın altına koymaya hazırım' mesajı vermesi ilk somut meyvesini verdi. Binali Yıldırım'ın 'AK Parti Gaziemir adaylığını teklif ettiği Ulupınar'ın düşünmek için istediği sürenin ardından kurmaylarıyla süreci masaya yatırdığı ve ardından Binali Yıldırım'ın teklifine evet demeye karar verdiği öğrenildi.

İL DANIŞMA KURULU'NDA İŞ RESMİLEŞİYOR

Seçim startı vermek için İzmir'e gelen Binali Yıldırım pazar günü Balçova Kaya Termal'de yapılacak İl Danışma Kurulu'nda Yıldırım Ulupınar'a AK Parti rozeti takarak onu resmen A Takımı'na alacağını ilan edecek. Seçimlere İzmir kamuoyunda ağırlığı olan, tanınmış ve bilinen isimlerle gitme stratejisi izleyen Yıldırım Gaziemir adayı olacak Yıldırım Ulupınar gibi Seferihisar adayı olması beklenen Hamit Nişancı'ya da aynı törende rozet takmayı planlıyor. DYP saflarından gelen Yıldırım Ulupınar'la, Anap saflarından gelen Hamit Nişancı''yı resmen AK Partili yapacak olan Yıldırım İzmir'in merkez sağ ve demokrat seçmenine 'adres biziz' mesajı da verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.