Dolar 32,2781
%0.01
Euro 35,0331
%-0.15
Altın 2.474,330
%0.33
Bist-100 10.547,00
%2.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
27 mahallenin röntgenini çektik

27 mahallenin röntgenini çektik

Karşıyaka’nın 27 mahallesinde hava çekimleri yaptırdığını belirten Erkem Sarıgöl “Biz teknolojinin bütün nimetlerini kullanıyoruz.Bakın Karşıyakada bulunan 27 ayrı mahallede tamamen tarafsız bir gözle kamuoyu araştırması yaptırdık.Bu araştırmada Karşıyaka halkının her noktasında hangi sorun var,hangisini nasıl çözeriz bunu gördük ve Tüm Projelerimizi buna göre ürettik.Ayrıca yaptırdığımız hava çekimleri ile her mahallenin mevcut durumunu arşivleme imkanı bulduk.Bu bilgileri değerli bakanımız Büyükşehir Adayımız sayın Binali Yıldırım’a vereceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 11:21
İZMİR- Karşıyaka’da AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Sarıgöl, Mavişehir mahalle muhtarı Gürol Küçükgörür ile bir araya geldi. Gerçekleşen bu buluşmada Karşıyaka’nın ve Mavişehirin sorunları ile Ekrem Sarıgöl’ün projeleri konuşuldu.

Hazırladığı projelerle Karşıyaka'yı uçaracağını söyleyen Sarıgöl "Önce bize bu büyük mutluluğu yaşatan sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Allah ondan bin kat razı olsun değerli bakanımızı bize lütfetti. Bizim İzmir'de belediye başkanına ihtiyacımız yok. Bizim İzmir'de lidere ihtiyacımız vardı. O da geldi.

5 Yıldır Karşıyaka Meclis Üyesiyim

2009 yerel seçimlerinde Karşıyakalı vatandaşlarımın değerli ve onurlu oylarıyla belediye meclis üyesi oldum.Belediye meclis üyeliği döneminde Sağlıklı Kentler komisyonunda görev yaptım.Sağlıklı kentleri gezerken tüm projeleri tek tek inceledim.Projelerimi hazırlarken 9 Eylül üniversitesi Rektör Yardımcısı Halil Köse ve değerli hocam Füsun hocamdan büyük destek aldım.Ancak proje hazırlamak önemli değil herkes binlerce proje hazırlayabilir.Projelerin yapılabilir olması önemli bu konuda da sayın Binali Yıldırım bakanımdan çok büyük destek aldım.Bakın sayın bakanımın Türkiye'de yaptığı projeleri hepimiz görüyor ve biliyoruz.

İzmir Sahipsizdi

Sayın bakanımın siyasetle işi yok,onun tek amacı hizmet.İzmir o kadar sahipsizdi ki artık İzmir liderini buldu.İzmir'e bakanım geldiğinde bende bu projeleri hazılardım.Allah o günü bize nasip ettiğinde emin olunuz ki İzmir uçacak".

Tüm projelerimi bakanımın yaptığı projelerden esinlendim.Bakın tamamen tarafsız olarak yapılan anketlerde Karşıyaka'da en yüksek oy alan aday olarak ben çıktım.Bu da Karşıyaka halkının bana olan güvenini desteğini gösteriyor.

4 Milyon İzmirli Bakanımın Kapısını Çalabilecek

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Sarıgöl konuşmasını şu şekilde sürdürdü."Üstüne basa basa söylüyorum İzmir sahipsizdi ben bir meclis üyesi olarak büyükşehir belediye başkanına ulaşmakta zorlanıyordum.Binali Yıldırım'ın belediye başkanlığında 4 milyon İzmirli istediği her konuyu onunla konuşabilecek,paylaşabilecek çünkü sayın bakanımın siyasetle işi yok onun tek bir amacı var ülkesine milletine hizmet etmek.Sayın bakanım dünyanın örnek aldığı Marmaray ‘ı yaptı ve İzmir'e geliyor.Ben şöyle iddalı konuşuyorum İzmir Türkiye'de hizmette 1.Sıradaki il olacak ve İstanbul'u geçecek" dedi

İzmir’in Binali Bey’le son şansı. Bundan önce bu kadar donanımlı bir aday gelmedi. Bundan sonra da gelmesi mümkün değil. Türkiye’nin yollarını, hızlı trenlerini yapacaksınız, onları bırakıp İzmir’den aday olacaksınız. Bu büyük bir fedakarlık. İzmir’in bunu değerlendirmesi gerekiyor. İzmir’in altın vuruşu yaması lazım. Aksi halde bu keşmekeşlik içinde yaşamak zorunda kalır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.