Dolar 32,2207
%0.06
Euro 35,0509
%0.13
Altın 2.502,370
%0.07
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sait:Temeli millet olan binayı yıkamazlar

Sait:Temeli millet olan binayı yıkamazlar

Uzun zamandır açıklama yapmayan AK Parti İzmir milletvekili ve dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, sessizliğini bozdu. Sait, son günlerde yaşananlar Türkiye için büyük bir talihsizlik, tüm bu saldırılar AK Partiye değil onu iktidara getiren halka karşı yapılmaktadır, son 15 günde Türkiye’nin uğradığı zarar, gerçek hedefin kim olduğunu açıkça gösteriyor, dedi.

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 10:35
İZMİR- Sait, birilerinden hep “ ümit var olunuz “şeklinde dersler alırdık, keşke beddualar olmasaydı, ümitler var olsaydı, ama tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen biz yine ümit varız, maruz kaldığımız haksızlıklar bizleri daha da güçlendiriyor ve kenetlendiriyor, 17 Aralıktan sonra sadece İzmir’de binlerce yeni arkadaşımız partimize üye oldular, birkaç kişi gitti ve istifa etti ama binlercesi geldi, halkımızın desteği ve teveccühü oldukça çirkin oyunlar boşa çıkacak, buna tüm kalbimizle inanıyoruz. Dedi.

Temeli millet olan binayı yıkamazlar
Ben olan ya da olmayan her şeye “bunda da bir hayır vardır “ diye düşünen biriyim, diyen Sait, Optimist bir düşünceyle 17 Aralıktan sonra yaşananların gelebilecek daha büyük belalara paratoner görevi üstlendiğini zannediyorum, kanaatimce en büyük depremler yaşandı, Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir ve bundan sonra gelebilecek artçı sarsıntılara da göğüs gereceğiz, zira Allah istemedikçe hangi sarsıntı olursa olsun milletin bizatihi kendisinin oluşturduğu temelleri kimse yıkamayacaktır, dedi.

Balkanlardan gelen dualar çok önemliydi
Son günlerde yaşanan bunca olumsuzluklar içerde ve dışarda gerçek dostlarımızı da bizlere gösterdi. Bu dönemde özellikle Balkan ülkelerinde yaşayan Evladı Fatihan dediğimiz hemşerilerimiz ve soydaşlarımız bizlere sahip çıktılar. Makedonya’dan, Kosova’dan, Bosna’dan ve Arnavutluk’tan gelen mesajlar oldukça önemliydi Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın Başbakanımıza sahip çıkması son derece anlamlıydı. Bosna ve Kosova’da camilerde ve medreselerde Türkiye ve Başbakan Erdoğan için dualar edildiğini biliyorum. Bunları asla unutmayacağız. Balkanlardaki kardeşlerimize biz de dua ediyoruz, dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.