Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım’ın seçim üssü tamam

Yıldırım’ın seçim üssü tamam

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, bugün 16.00’da AK Parti İzmir İl Başkanlığı binası önünde toplanacak olan partililere seslenecek. Öte yandan Yıldırım, seç im üssü olarak olarak Emirsoy Holding Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Konvoy Denizcilik’e ait yedi katlı binanın üç katını kullanacak

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 10:15
İZMİR -Yıldırım, yarın 12.00’de de Balçova Kaya Termal Otel’de düzenlenecek İl Danışma Kurulu toplantısında il yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve belediye başkanlarına seçim mesajları verecek. Yıldırım, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine pazartesi günü başlayacak.

Yıldırım, İzmir’de üs olarak Emirsoy Holding Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Konvoy Denizcilik’e ait yedi katlı binanın üç katını kullanacak. Binanın, 1, 4 ve 6’ncı katlarından oluşan toplam 900 metrekare alan Yıldırım’ın seçim ofisi olarak kiralandı. İçinde tadilat çalışmalarına başlanan binanın cam olan dışı, önümüzdeki hafta Yıldırım’ın fotoğrafları ve seçim sloganları ile giydirilecek. Alsancak yönünden Karşıyaka ve Bornova’ya giden bağlantı yollarından görülen bina, Çınarlı Semti’nde ve 1570 numaralı çıkmaz sokakta bulunuyor.

Yıldırım, İstanbul’dan getireceği ajansı, danışmanları, strateji uzmanları ve kurmaylarıyla çalışmalarını buradan yürütecek. Her katı deniz manzaralı olan binada, Yıldırım özel görüşmelerini 6’ncı katta yapacak. Yıldırım’ın ofisi, partisinin İzmir İl Başkanlığı binasına yaklaşık 1 kilometre uzaklıkla olacak”(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.