Dolar 32,2781
%0.01
Euro 35,0331
%-0.15
Altın 2.474,330
%0.33
Bist-100 10.547,00
%2.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu'ndan STK çıkarması!

Selvitopu'ndan STK çıkarması!

Karabağlar Belediye başkan A.Adaylığı çalışmalarını sürdüren Muhittin Selvitopu Demokratik kitle örgütleri, Meslek kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ziyaretlerine devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 12:02
İZMİR - Karabağlar Belediye başkan A.Adaylığı çalışmalarını sürdüren Muhittin Selvitopu Demokratik kitle örgütleri, Meslek kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Karabağlar ADD yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelen Muhittin Selvitopu amacının yerelde edilenecek başarılar ile genel iktidarın önünü açmak olduğunu, bunu yapar iken de STK ile süreci paylaşarak katılımcı bir anlayışla hareket etmek istediğini belirtti. ADD üyeleri de istek ve taleplerini belirterek başarı dileklerini ilettiler.

Daha sonra EĞİT-DER ziyaret eden Muhittin Selvitopu neden aday adayı olduğu hakkında açıklamalarda bulundu. 33 yıldır edindiği bilgi ve birikimi Karabağlar halkının hizmetine sunmak istediğini belirterek asıl amacının Karabağların her alanda hak etiği standartlara ulaştırmak olduğunu vurguladı. Bunun başarmanın yolunun ise ilçede bulunan STK ve DKÖ birlikte çalışmak olduğunu, ayrıca Aday Adayları sürecinde ilçenin tüm dinamiklerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini alacağını söyleyerek çalışmalarının bu yönde yoğunlaştırdığını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.