Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Badem  Ankara turunda 8 bakan, 3 genel başkan yardımcısı ile görüştü

Badem Ankara turunda 8 bakan, 3 genel başkan yardımcısı ile görüştü

Ödemiş’te Belediye Başkanı Mahmut Badem yerel beleidyenin yaşadığı sıkıntıları anlatmak için Ankara'da bakanlıkları ziyaret etti. Ankara'da yaptığı yoğun ziyaret maratonunda 8 bakan, üç genel başkan yardımcısı ve birçok bürokrat ile görüşen Badem,yaptığı ziyaretleri Twitter hesabından takipçilerine adım adım paylaştı.

  • Ege Postası
  • 19.10.2014 - 00:46
EGEPOSTASI - Ödemiş Belediyesi’nde yaşanan mali krizi aşmak için çabalayan AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem soluğu Ankara’da Bakanlıklarda aldı. İlçede 2004-2009 yıllarında beldeler ve köyler kapanmadan önce başkanlık yapan Badem, bir dönem aradan sonra yeniden koltuğa oturunca milyonlarca liralık borçla yönetimi devraldı. Badem, beldelerden gelen borçların altından kalkamayınca malları satışa çıkarma kararı aldı.

 Alınan karar bir yandan tartışılmaya devam ederken Başkan Badem, Ankara’da temaslarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere sekiz bakan, üç AK Parti genel başkan yardımcısı, bürokratlar ve çok sayıda parti yöneticisi ile bir araya geldi.

Badem, Ankara’da İzmir’deki belediyelerin içinde bulunduğu durumu anlatırken en ciddi sorunun mali problem olduğunun altını çizdi. İlçeye yapılacak yatırımlar ve alınacak izinleri de takip eden Badem yerel yönetimler yasasında değişiklik istedi. Belediyelere gelen iller bankası payının arttırılmasını talep etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.