Dolar 32,4474
%-0.1
Euro 34,8355
%0.08
Altın 2.422,830
%0
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altındağ: “Taşeron düzeni kanayan yaramızdır”

Altındağ: “Taşeron düzeni kanayan yaramızdır”

Karşıyaka Belediyesi Şantiyesi’nde işçiler tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, AKP’nin yarattığı hukuksuz düzene itiraz edenlerin başında işçilerin geldiğini söyledi. Altındağ, “Bu yüzden AKP işçilerin taşeron düzenine dokunmuyor, bu yüzden işçileri yarını belirsiz bir sistemde tutmakta ısrar ediyor. Bu, kanayan bir yaramızdır” dedi. Altındağ, Türkiye için güneş

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 11:44
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, Karşıyaka Belediyesi Şantiyesi’nde işçilerle bir araya geldi. İşçiler tarafından sıcak bir biçimde karşılanan Altındağ, AKP’nin yarattığı hukuksuz düzene itiraz edenlerin ve dik duranların başında işçilerin geldiğini söyledi. Altındağ, “Türkiye’yi babasının çiftliği gibi yönetmeye kalkan bir iktidar var karşımızda. Kendileri gibi düşünmeyenleri, memlekette olan bitene itiraz edenleri vatandaş olarak görmeyen bir zihniyet yönetiyor Türkiye’yi. Bu haksız yapıya, bu hukuksuzluklara itiraz edenlerin başında da işçiler geliyor. Bu yüzden AKP işçilerin taşeron düzenine dokunmuyor, bu yüzden işçileri yarını belirsiz bir sistemde tutmakta ısrar ediyor. Bu, kanayan bir yaramızdır” dedi.

“7 Haziran’da ampul sönecek”                                       

Türkiye’nin köklerinde var olan demokrasi, hukuk devleti ve laiklik gibi değerlerin aynı zamanda CHP’nin de kökünde yatan değerler olduğuna vurgu yapan Altındağ, “Türkiye’nin köklerindeki demokratik değerleri, hukuk devletini, bütün inançların özgürlüğünü garanti altına alan laik sistemi ortadan kaldırmak istiyorlar. Bu değerler, aynı zamanda CHP’nin de kökünde var olan değerlerdir. İşte bunun en canlı tezahürü olarak Pazar günü büyük bir demokrasi şenliği gerçekleştireceğiz. Ön seçim süreci, CHP’nin iktidar yürüyüşündeki gücüne güç kattı. Yeniden demokratik Türkiye için güneş, 7 Haziran’da doğacak. Bu halk 7 Haziran’da iktidarın fişini çekecek ve ampulü söndürecek” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.