Dolar 32,5982
%0.38
Euro 34,8047
%0.21
Altın 2.501,230
%0.67
Bist-100 9.434,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte Kılıçdaroğlu'nun önseçim kartpostalı

İşte Kılıçdaroğlu'nun önseçim kartpostalı

Pazar günü İzmir 2'inci Bölge'den önseçime girecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için 4 farklı görsel hazırlandı. Hazırlanan görseller kartpostal şeklinde basılacak ve önseçim günü ikinci bölgede oy kullanılacak okulların önünde partili gençler tarafından üyelere dağıtılacak. Gençlerin üzerinde görsellerin yer aldığı tişörtler olacak. İzmir'de önseçime girecek Kılıçdaroğlu için tek slogan 4 görsel...

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 16:49
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir'de pazar günü milletvekili adaylarını belirlemek için hakim huzurunda önseçim yapacak. Seçimde 129 bin 107 partili, 37 noktada kurulacak 597 sandıkta oy verecek. 1'inci bölgede 74, 2. bölgede 81 aday adayı yarışacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadoğlu, 2'nci bölgede yarışa katılacak. Kılıçdaroğlu için üzerinde 'Türkiye'nin yeni Başbakanı, demokrasi ateşini İzmir'den yakıyor', 'Demokrasi için bir oy da sen var, Sıra No: 57' yazılı dört farklı görsel hazırlandı. Hazırlanan çalışmalar kartpostal olarak bastırılacak. Afiş, pankart çalışması yapılmayacak. Seçim günü ikinci bölgede oy kullanılacak okullarda partili gençler tarafından kartpostallar dağıtılacak. Gençlerin üzerinde hazırlanan görsellerin yer aldığı tişörtler olacak.

"KILIÇDAROĞLU 'LİMON' GİBİ KAMPANYA İSTEDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

SADECE KARTPOSTAL
İzmir’de önseçimin koordinatörü eski PM Üyesi, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Veli Özdemir, “Bu görseller kartpostal olarak tasarlandı. Afiş olarak değil. Sadece Kemal Kılıçdaroğlu gönüllüleri yani gençlik kolları bunu Pazar günü CHP’lilere dağıtılacak. Onun dışında afiş pankart çalışması yapılmayacak. Sadece bu yapılacak. Genel seçimlere yönelik çalışmalarda Ankara’dan yönetilecek. Bu çalışmamız önseçime yönelik. Kemal bey için üyelerden oy istemiyoruz. Zaten partililer bunu biliyorlar. Onlar zaten biliyor kime oy vereceğini.  Üyelerden Kemal bey için oy istemek üyelere hakaret olur. Bu sadece oy kullanacak kişilere kartpostal olarak verilecek iştir” dedi.



İŞTE O GÖRSELLER...






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.