Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hüseyin Sezer'e Bornova'da büyük ilgi

Hüseyin Sezer'e Bornova'da büyük ilgi

Bornova Evka-4 mahallesinde havai fişekler eşliğinde şarkı ve türkülerle karşılanan Hüseyin Sezer’e ilgi çok büyüktü.

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 10:23
Sezer, bu toplantıda özellikle hükümetlerin ekonomi politikaları üzerine değindi. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yaşanacak olan ekonomik süreçlerin halkın geneli üzerine yayacağı olumlu tavır üyelerin umutlarını daha da perçinledi. İzmir’in tanıtımı ve ekonomik süreçlerinin doğru yönlendirilmesi hususunda fuarcılık geleneğinin önemine dikkat çeken Sezer, işsizliği İzmir’de sonlandıracağını belirtti. Üretim ekonomisinin ancak sosyal demokratların iktidarı sürecinde yaşanabileceğini anlatan Sezer, partililerin desteğine minnettar olduğunu belirtti. 

Sezer, Manavkuyu ve Mansuroğlu mahallesinde de yerel yönetimlerin merkezi yapılanmadaki önemine vurgu yaptı. Yapılan hizmetlerin, yerel yönetimlerin eylem planlarıyla birlikte daha verimli sonuçlara ulaşacağı bir yapılanmanın savunucusu olacağını aktaran Sezer halkın sorularına da samimiyetle karşılık verdi. Bayraklı Amasyalılar Derneği’nin çağrısına da yetişen Sezer, halkçı bir anlayış sergileyeceğinin somut örneklerini de verdi. Aynı zamanda halkla yakın temas kurmanın toplumsal sorunların odak noktasına olan etkisini çözüm süreçleriyle birlikte sundu.


Ev ziyaretlerini de sıklaştıran Sezer, Cumhuriyet Halk Partisinin insan odaklı politikalarını samimi bir dille anlatmanın heyecanını yaşadı. Halkın desteğiyle çıkılan iktidar yolculuğunun daimi olacağını belirterek programına devam etmek üzere sevenlerinin yanından ayrıldı.
     

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.