Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adnan Alabay'dan Kınık çıkarması

Adnan Alabay'dan Kınık çıkarması

“Kınık İnanıyor, Türkiye de İnanacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu Başbakan olacak.” Alabay'dan Kınık çıkarması

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 10:14
Önseçim öncesi gittiği Kınık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partili üyelerle buluşan İzmir 2.bölge Aday Adayı Adnan ALABAY Kınıklı üyelerden tam destek aldı. Kınıklı Cumhuriyet Halk Partililer Adnan ALABAY’a inandıklarını,  güvendiklerini belirtti. 

“HİÇBİR ŞÜPHEM KALMADI İKTİDARA GELİYORUZ”
Önseçim öncesi gittiği her ilçede Cumhuriyet Halk Partili üyelerin yoğun ilgi ve güveniyle karşılaşan Adnan ALABAY Kınıkta da yoğun ilgiyle karşılandı. “İzmir 2. Bölgeden işçinin, emekçinin, madencinin,tarım emekçisinin, memurun, çiftçinin, eğitimcilerin ve emeklinin haklarının savunucusu olmak için adaylığımı koydum. Hiç şüphem kalmadı. İktidara geliyoruz.”dedi. “Milletvekili olur olmaz Halk büroları açacağım. Halkımla dertleşip dertlerine ortak olacağım.” diye ekledi.

“ Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun da İzmir 2. Bölgeden önseçime girmesi  büyük bir demokrasi hareketidir. Bu bir demokrasi şölenidir. Genel başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nu başbakanım olarak görmek istiyorum. Onunla omuz omuza halkın haklarını savunmak onurunu bana yaşatmanızı istiyorum” dedi.



MÜTHİŞ BİR COŞKUYLA KARŞILANDI
Kınıkta yoğun ilgiyle karşılanan “efsane başkan” Adnan ALABAY’ın ziyareti sırasında Cumhuriyet halk Partili üyeler büyük coşkuyla “efsane başkan, efsane vekil” sloganları attı. Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Kınıklı üyeler Adnan ALABAY’ı uğurlarken “Kınık inanıyor, Türkiye de inanacak. Adnan ALABAY vekil, Genel başkan Kemal KILIÇDAROĞLU başbakan olacak.”dediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.