Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Engin: “Yeni bir iktidar çıkaracağız”

Ali Engin: “Yeni bir iktidar çıkaracağız”

CHP İzmir 2. Bölge aday adayı Ali Engin, pazar günü yapılacak ön seçime sayılı günler kala çalışmalarına Karşıyaka İsmail Cem Kültür Merkezinde partililerle yaptığı toplantıyla devam etti. Ali Engin iddialı çıkış:

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 12:54
Her gününü CHP'ye ve İzmir'e hizmet etmek isteğiyle devam eden Engin,  AKP'ye,  "7 Haziran'dan sonra CHP iktidar olacaktır" mesajı gönderdi.
 
Ali Engin coşkusu
Coşkulu bir kalabalığa İsmail Cem Kültür Merkezinde seslenen Ali Engin, parti olarak iktidar olacaklarını yineledi.
CHP'nin İzmir'de ki üyelerinden büyük bir destek gören  Engin, 2. Bölgede yaptığı çalışmalar kapsamında Karşıyaka İsmail Cem Kültür Merkezinde partililerle buluştu. Engin, sözlerine Hem eski hem de yeni Karşıyaka Belediye Başkanları Cevat Durak ve Hüseyin Mutlu Akpınar’a ilçeye yaptıkları her türlü katkılardan dolayı teşekkür ederek başladı.
 
“Siyaset bir meslek değil”
Uzun yıllardır partisine emek verdiğini anlatan Engin, siyasetin bir emek işi olduğunu söyledi. Yaklaşık 30 yıldır zamanını ve ailesinin maddi olanaklarını CHP’ye dolayısıyla vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için harcadığını dile getiren Ali Engin, AKP’li siyasetçiler gibi rant uğruna siyaset yapmadığının altını çizdi. Partisinin her kademesinde çalışan başarılı siyasetçi, geçmiş dönem Karşıyaka Belediye Başkanlığı talebiyle ilgili şunları söyledi. “Örgüt Sn. Cevat Durak’a hizmet için yetki vermişti. Bizde kimseye küsmeden, darılmadan CHP’ye hizmet etmeye devam ettik” dedi.

Engin yıllar sonra seçimle geldiği İzmir Başkanlığı sürecinde yoğun çalışma temposunu hatırlatırken eşine, kendisine destek olduğu için kameralar önünde bir kez daha teşekkür etti.
 
“Başarılı bir dönem geçirdim”
CHP İzmir İl Başkanlığı dönemini değerlendiren Ali Engin, yoğun çalışmaları sayesinde CHP’nin İzmir’de ki oy oranının arttığının altını çizdi.  3 yıl boyunca büyük fedakârlık yapan Engin,  7 Haziran genel seçimlerine kadar ve daha sonrası içinde aynı tempoda ve fedakârlıkta devam edeceğinin sözünü verdi.   
 
“İlk önceliğimiz taşeron”
AKP’nin uzun vadeli Türkiye’yi karanlığa boğmayı planladığı söylemlerini eleştiren Engin,  seçmenlere seslenerek, “Kimse Recep Tayyip Erdoğan’ın keyfini bekleyecek durumda değildir. Haziran’da CHP’nin iktidarı sayesinde AKP’ye en iyi cevabı sandıkta vereceğiz” dedi.
Parti olarak en büyük hedeflerinin, mevcut hükümetin çıkardığı ucube taşeron sistemini kaldırmak olduğunu söyleyen Ali Engin, CHP’nin bunu yapacak gücü ve arzusu olduğunu da belirtti.
Gördüğü ilgiden ve destekten oldukça memnun görünen Ali Engin, kendisine destek vermek için gelen parti üyelerine teşekkürlerini sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.