Dolar 32,3676
%0.03
Euro 34,7791
%-0.04
Altın 2.393,020
%-0.16
Bist-100 10.262,00
%0.52

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Bozoğlu: İzmir'i üreten kent yapacağız

CHP'li Bozoğlu: İzmir'i üreten kent yapacağız

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Turgay Bozoğlu, önseçim çalışmalarını sürdürüyor. Buca ve Bornova’da partililer ve seçmenle bir araya gelen Bozoğlu, “İzmir’in, yarınlara umutla bakabileceği bir üretim kenti olması için çaba göstermemiz gerekiyor. İzmir’i üreten kent yapacağız” dedi. ​CHP’li Bozoğlu: İzmir’i

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 11:39
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, önseçim çalışmalarına devam ediyor. Buca ve Balçova’da seçmenler ile bir araya gelen Dr. Turgay Bozoğlu, “İzmir’in, yarınlara umutla bakabileceği bir üretim kenti olması için çaba göstermemiz gerekiyor. Bu konuda aday adayı olduğum CHP’nin sanayi, maliye ve yatırım politikaları üzerine İzmir’i üreten kent yapacağız’ dedi.


İzmir’in ekonomisine önem verdiğini her fırsatta dile getiren Bozoğlu, şunları söyledi;
“ Artık bu hükümete bir dur demeliyiz bunun için yola çıktık. İzmir’in gerek vergi adaleti gerekse sanayi yatırım teşvikleri açısından hak ettiği yerde olması. İzmir’in güzel insanlarının Türkiye’nin aydınlık penceresinde, emekleriyle ve sermayeleriyle para kazanacakları bir kentte yaşamalarını temin etmek zorundayız. Yerel yönetimdeki atılımlarıyla dünyanın çevre yatırımları üst seviyede, yaşanabilir ve kalkınan kentleri arasında yer alan İzmir’in, yarınlara umutla bakabileceği bir üretim kenti olması için çaba göstermemiz gerekiyor. İzmir’i üreten kent yapacağız”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.