Dolar 32,5616
%0.27
Euro 34,6831
%-0.14
Altın 2.504,470
%0.8
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıç'a emekçi kadınlardan büyük destek

Kılıç'a emekçi kadınlardan büyük destek

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Avukat Sevda Erdan Kılıç, 29 Mart'ta gerçekleştirilecek ön seçimler için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Uzundere’de organik köy pazarını ziyaret eden Kılıç, partili kadınlardan büyük destek gördü. İzmir'in genç kadın vekili olmayı hedefleyen Kılıç, “Hakça bölüşen, işsizliğin olmadığı bir Türkiye için yola çıkıyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 10:28
CHP Gençlik Kolları'nda siyasete başlayan ve seçimle geldiği İzmir Yönetim Kurulu Üyeliği ve  İl Sekreterliği Görevleri'ni uzun süre yürüten CHP 1. Bölge İzmir Milletvekili Aday Adayı Sevda Erdan Kılıç, Uzundere’deki organik köy pazarında partili kadınlarla görüştü, sorunlarını dinledi. Türkiye ekonomisi ve gelir dağılımındaki adaletsizliği eleştiren Kılıç, Türkiye’nin giderek fakirleştiğine, işsizliğin attığına  dikkati çekti, “İşçi, memur, köylü toplumun tüm kesimleri büyük sıkıntı içinde. Geleceğe umutsuz bakıyor. Toplum ekonomik ve sosyal çöküntüye sürükleniyor. Ekonomik krizlerin en ağır faturasını emekçiler ödüyor. Siyasilerin kendi çıkarları için ülke ekonomisini krize sokmaya, emekçiye bedel ödetmeye hakkı yok. Emekçiler, bunun hesabını sandıkta soracak” diye konuştu. 


ÖNCELİĞİMİZ YOKSULLUKLA MÜCADELE
7 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli bir dönemeç olacağını belirten Kılıç, CHP iktidarında öncelikli hedeflerinin yoksullukla mücadele olacağını söyledi. Kılıç, “Üreten, hakça bölüşen, işsizliğin, yoksulluğun, terörün olmadığı, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye için yola çıktık. Cumhuriyet’i kuran CHP, kadınların geleceğine de katkılar sunacak. CHP iktidarında ekonomik kalkınma projelerimizle, yaşamlarının her döneminde gerçek emekçi olan kadınları güçlendirirken, yaşamlarının her alanında özgürleşmelerini de sağlayacağız” dedi. 



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.