Dolar 32,3548
%-0.01
Euro 34,7870
%-0.01
Altın 2.395,700
%-0.05
Bist-100 10.265,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnanç, binlerce kilometre yol katetti

İnanç, binlerce kilometre yol katetti

Aylardır sokaklarda partililerle bir araya gelen İzmir 1. Bölge 49. Sıra aday adayı Altan İnanç ön seçime 2 gün kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Altan İnanç, binlerce kilometre yol katetti

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 11:33
Binlerce kilometre yol kat ederek partililerle buluşan İnanç, 14 ilçenin CHP İlçe Örgütlerinde, konferans ve toplantı salonlarında, düğün salonlarında ve kahvehanelerde konuşmalar yaptı. İnanç, yaptığı birebir  konuşmalarda ve toplantılarda ön seçimin önemini ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarının gerekliliğini her fırsatta dile getirdi.

14 ilçe, binlerce partili

Seçim çalışmaları boyunca İzmir Birinci Bölgedeki 14 ilçeyi birden fazla kez gezen İnanç, on binlerce üyeyle bire bir temas gerçekleştirdi. İnanç, mahalle toplantıları, kıraathane toplantıları, aday adayı tanıtım toplantılarına sektirmeden katılmayı ihmal etmezken bir çok mahallenin sokaklarını adım adım gezdi. Her fırsatta İzmir’in her sokağına girip partilerle ve vatandaşlarla kendi yaşadıkları sokaklarda sohbet etmek istediğini diler getiren İnanç, “Ön seçim sürecinde kısıtlı zamanımızdan ötürü ulaşamadığımız mahalleler, sokaklar, haneler var. 29 marttan sonra adaylık onurunu alırsam 7 hazirandan sonra 4 sene gibi geniş bir zamanımız olacak ve ben bu zaman içinde İzmir’de yaşayan tüm partililerime dokunacağım” dedi.


İnanç Halk TV’de

Tüm seçmenlerine sesini duyurmak isteyen İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı İnanç, 62 bin küsur üyesine tek tek mektup yolladı. Çarşamba günü ise sabah saatlerinden akşam son programına kadar çalışmalarını sürdüren İnanç, son uçakla Ankara’ya giderek perşembe sabahı Halk TV’de yayınlanan “Güne Başlarken” programına katıldı. Ekranlardan partililerine seslenen İnanç, bu seçimlerde geçmişte yapılan hatalardan uzak durularak en ufak ayrılıktan kaçınılması gerektiğini dile getirdi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.