Dolar 32,4147
%-0.07
Euro 34,8138
%0.21
Altın 2.429,920
%-0.36
Bist-100 9.980,00
%0.65

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Engin: Ecevit gerçek bir halk adamıydı

Ali Engin: Ecevit gerçek bir halk adamıydı

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, ölümünün 6’ncı yılında Bülent Ecevit’i unutmadı

  • Ege Postası
  • 05.11.2012 - 12:34

İZMİR- CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yayınladığı mesajda altı yıl önce vefat een Bülent Ecevit’in halk adamı olduğuna dikkati çekti. Engin mesajında şunları söyledi.

“Ödün Vermemiş, Bedel ödemiş ama hiç vazgeçmemiş bir lider, Ecevit”

Siyasi yaşamı boyunca başta Başbakanlık olmak üzere çok önemli görevlerde bulunmuş, üstlendiği tüm görevlerin üstesinden layıkı ile gelmiş bir halk adamıdır Bülent Ecevit.

Türk Solunun nefes almasında, yaşamasında ve halk ile buluşmasında,  emekten yana, hak ve demokrasiden yana, özgürlüklerden yana harcadığı mesaisi, inkar edilemez bir katkı sağlamıştır. Ülkenin en zor günlerinde siyaset yapmış, inandığı değerlerden, Atatürk’ün ilkelerinden hiç ödün vermemiş, bundan dolayı en ağır bedelleri ödemiş ve hiç yılmadan halk için çalışmaya devam etmiştir.

Kitleleri peşinden sürüklemeyi başaran, bir halk hareketi ile Başbakan olan ve verdiği sözleri yerine getiren ender siyaset adamlarından birisi olarak hem halkın kalbinde, hem de Türk siyasi tarihinde unutulmayacak bir yer edinmiştir.

Bülent Ecevit’i, kaybedişimizin 6.yıl dönümünde, saygı, rahmet ve minnetle anıyor, ömrünü adadığı ilkelerin yaşaması için ondan aldığımız feyzle çalışmaktan onur duyuyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.