Dolar 32,3445
%-0.05
Euro 34,9538
%0.47
Altın 2.389,090
%-0.32
Bist-100 10.203,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi meclisinden “Salak” tartışması…

Bayraklı Belediyesi meclisinden “Salak” tartışması…

Bayraklı Belediyesi Kasım ayı olağan birinci meclis toplantısı CHP’li meclis üyesi Ali Alan’ın başkanlığında yapıldı. Sakin geçen meclis toplantısında dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Partili Boztepe’nin konuşması meclis salonunda tansiyonu yükseltti.

  • Ege Postası
  • 03.11.2012 - 15:04
HABER SERVİSİ- AK Parti Grup Sözcüsü Hüsnü Boztepe, Bayraklı Belediyesinde koordinatör olarak çalışan Necat Yılmaz’ın kendisine “salak” dediğini iddia etti. Boztepe “Burası Bayraklı Belediye meclisinin toplandığı bir salon, Bayraklı halkının sırtından, onları verdiği vergilerle bu belediyede geçimini sağlayan, Necat Yılmaz denen bir beyefendi burada görev yapıyor. Geçen mecliste bana “salak” dedi. Arkadaşlar bu mecliste hakareti bana yapıyor, bu hakaret bana değil, bu meclise yapılan bir hakarettir. Dolayısıyla Bayraklı halkına yapılan bir hakarettir. Eğer ki belediye başkanımız bu belediyede hala bu şahsın görevlerini devam ettiriyorsa, benim ona söyleyecek hiçbir şeyim yok. Ben üzerime alınmıyorum ama bu mecliste bunu söylüyor. Dışarıda bunu söylese, biz onun gereğini yaparız. Belediye başkanının gerekeni yapmasını arzu ediyorum. Dedi
Boztepe’nin açıklamalarına CHP grubundan tepki geldi. CHP grubu adına söz alan CHP Grup Başkan vekili Remzi Palabıyık Boztepe’nin bu açıklamasına tepki göstererek, “sizin Necat Bey ile bir sorunu var ise gidip Necat Bey ile o sorununuzu çözün, meclisi bununla meşgul etmeyin” diyerek Boztepe’ye tepki gösterdi. Palabıyık söyle devam etti,” Necat bey bizle çalışan bir arkadaşımız. Bu arkadaşımızın görevini de belediye başkanımız vermiştir. Her mecliste Necat arkadaşımız ile ilgili “bunun bu mecliste bu belediyede ne işi var'” gibi deyimleri Hüsnü Bey’e yakıştıramıyor ve bu hareketini Belediye Başkanının tasarrufuna bir saygısızlık olarak görüyorum.



“NECAT YILMAZ İLE SONUN VARSA ONUNLA ÇÖZ”

Necat arkadaşımız bizle çalışıyor, Bayraklı halkına ve bayraklı belediyesine hizmet veriyor. Burada sizin Necat Bey ile bir sorunu var ise gidip Necat Bey ile o sorununu çözsün. Hüsnü arkadaşımız, Belediye Başkanımızın görev verdiği bir arkadaşımız ile ilgili konuşup duruyor. Çünkü başka konuşacak bir şeyi yok. Bu tarz incir çekirdeğini doldurmayacak konuları konuşup duruyor. Bu meclis bayraklı halkının yararına bir şeyler yapmak için çabalayacak ama hiç bir şey ifade etmeyen şeylerle de insanların zamanının çalınmasına anlam veremiyorum ”diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.