Dolar 32,3281
%-0.1
Euro 34,8388
%0.14
Altın 2.390,390
%-0.27
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na çağrı: 'Derhal bu yanlıştan dön'

AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na çağrı: "Derhal bu yanlıştan dön"

Uzun zamandır tartışmalara yol açan Ödemiş Belediyesi’ne ait malların Büyükşehir Belediyesine devri konusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlun’a bir kontra da İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan’dan geldi. Ege Postasına açıklamalarda bulunan Bilal Doğan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunu sert sözlerle eleştirerek: "Aziz Kocaoğlu Ödemiş Belediyesine karşı yanlı ve yanlış bir tutum sergiliyor. Aziz Kocaoğlu’nun bu yaptığı partizan bir zihniyetin göstergesidir." dedi. AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na çağrı:

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 14:48
EMİRHAN ERGEN - HABER MERKEZİ / Ödemiş Belediyesine uygulanan bu yaptırımın CHP li diğer İlçe Belediyelerine uygulanmadığına da değinen Bilal Doğan, "Aziz Kocaoğlu ayrımcılık yapıyor. Ödemiş Belediyesi zaten geçmişten kalan borçlarla boğuşuyor. Ödemiş Belediye Başkanımız bir yandan bu borçlarla mücadele ederken bir yandan da Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanlı tutumuna maruz kalıyor. AK Parti Grubu olarak Ödemiş’e sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz. Ödemiş’in halkının mallarını kimseye yedirtmeyiz. Konu zaten yargıya intikal etmiştir. Sonuna kadar takipçisi olacağız." diye konuştu.

"AZİZ KOCAOĞLU HINÇ ALMAYA ÇALIŞIYOR"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile yaptığı görüşmelerde malların devri ile ilgili herhangi bir konunun konuşulmadığına dikkat çeken Bilal Doğan: "Aziz Kocaoğlu malların Büyükşehir’e devredileceğini en başından söylemiş olsaydı Ödemiş Belediyesi kısıtlı imkânlarıyla bu tesislere bu kadar  tekrar tekrar yatırım yapmaz Ödemiş halkının parası yine Ödemiş halkında kalırdı." diye konuştu. Özel İdare Mallarının Büyükşehir’e devredilmemesinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun AK Parti İlçe Belediyelerine bir kontra yaptığını ileri süren Doğan: "Aziz  Kocaoğlu gerekçe olarak  madem siz Özel İdare Mallarını Büyükşehir’e devretmediniz bizde size bu malları vermeyeceğiz mantığıyla yaklaşıyor. Bir Büyükşehir Belediye Başkanına bu düşünce yakışır m? Sayın Kocaoğlu, AK Parti İlçe Belediyelerine karşı hınç alma politikası güdüyor." diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.