Dolar 32,3252
%-0.1
Euro 34,8433
%0.15
Altın 2.392,610
%-0.18
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de Salı toplantıları: Delican'dan başkanlara vitamin

AK Parti İzmir'de Salı toplantıları: Delican'dan başkanlara vitamin

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 30 ilçe başkanlarıyla bu sabah bir araya geldi. Başkan Delican'ın daha önce gerçekleştirdiği ilçe başkanları toplantısını rutin hale getirerek, her Salı yapılması yönünde karar aldığı öğrenildi. AK Parti İzmir'de Salı toplantıları

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 14:17
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Delican, İlçe başkanlarına "Çok yoğun bir tempoda çalışmalar devam ediyor. Enerjiye ihtiyacınız var" diyerek ilçe başkanlarına  vitamin ilacı dağıttı. Başkan Delican 30 ilçe başkanıyla birlikte, her Salı geçen bir hafta boyunca yapılan çalışmalar, yapılması gerekenler ve yapılacak çalışmalar konuşulacak. İlçe başkanları o haftayı değerlendirerek, talepleri ve sahada karşılaştıkları konuları Başkan Delican'a birebir iletecek.

Başkan Delican toplantıda ilçe başkanlarının taleplerine kulak verdi. Ege Postası'nın edindiği bilgilere göre ilçe başkanları sahada çalışmalar süresince vatandaşlardan en fazla iş talebinde bulunduklarını iletti. Ev ziyaretleri çok önemsediklerini belirten Delincan'ın kadın kolları, gençlik kolları ve anakademeyle birlikte 2'şer gruplar halinde ev ziyaretleri yapmaları talimatı verdiği öğrenildi. Seçim çalışmalarında yoğun bir tempoda enerji harcadıklarını belirten Başkan Delican, ilçe başkanlarına vitamin dağıttı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda saat 10.00'da bir araya gelen ilçe başkanları ve Başkan Delican'ın toplantısı 12.00'da sona erdi. Toplantının gündeminde yine  genel seçim vardı. Başkan Delican'ın 30 ilçe başkanına, "kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte ev ziyaretleri yapı, sahada olun" talimatını yineledi. İlçe başkanlarının, gençlik ve kadın kollarının yapacakları ev ziyaretleri, sandık yönetim kurulu çalışmaları ve seçmenlerle birebir kurulacak iletişim konuları hakkında bilgilendirmeler daha detaylı bir şekilde anlatıldı. 

VATANDAŞLARDAN GELEN İŞ TALEBİ KONUŞULDU
Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ev ziyaretleri de konuşuldu. Ziyaretlerin kadın kolları gençlik kollarıve  anakademeyle birlikte 2'şer gruplar halinde yapılmasına karar verdi.  Delican'ın ev taramalarını da çok önem verilmesi talimatı verdiği öğrenildi. İlşçe başkanları bireysel taleplerini iletti. Kendi bölgelerindeki ihtiyaçlarından bahsetti. İlçe başkanları ise vatandaşlardan en çok iş talebi geldiğini iletti.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı ve Gazeteci-Yazar Cihat Zafer Demirel, 30 ilçe başkanına iletişim eğitimi verdi. 

"LÜTFEN" DÖNEMİ 
İl Başkanı Delican, İzmir'de uygulayacakları iletişim stratejisini anlatarak, "Özellikle vatandaşa giderken 'lütfen bize oy verir misiniz' diyeceğiz. Eğitimde nezaketin ve saygının altını çizdik. Bütün teşkilatlarımızın lütfen kelimesini daha çok kullanmasını istiyoruz. 'Bize oy verin' demek çok yanlış bir şey. İnsanlara asla bunu demeye hakkımız yok. Biz yaptıklarımızın neticesinde insanlardan mutlaka bize sandıkta destek vermek vermesini istiyoruz. Bunu isterken seçeceğimiz kelimeler çok önemli. İletişimin sahada aktif hale gelebilmesi için başkanlarımıza çeşitli yöntemler sunduk. Bütün sahada çalışan partilire de bu eğitim verilecek. İletişim çok güçlü olacak" dedi. 

İLÇE BAŞKANLARI İL BİNASINDA NÖBET TUTACAK
Ayrıca Delican, hergün bir ilçe başkanının il başkanlığında görev yapacağını söylerek, "Partimizin temel noktası istişaredir. İlçe başkanlarımızın il başkanlığından kopmalarını istemiyorum. Hergün bir ilçe başkanı ilde nöbetçi olacak. Vatandaşlarını bütün sorunlarıyla il yöneticisi gibi ilgilenecek" dedi. 

DAVUTOĞLU OFİS AÇACAK
Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Mayıs'ta miting için geleceği İzmir'de Başbakanlık ofisini de açacak. Ofis için üç bina incelendi, ancak henüz karar verilmedi. Başbakan Davutoğlu, 24 Mayıs pazar günü saat 14.00'te Manisa'da miting yaptıktan sonra saat 17.00'de Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda İzmirliler'e seslenecek. Davutoğlu mitingin ardından Başbakanlık ofisinin açılışını da yapacak. Ofis için Pasaport'ta bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün tarihi binası, Mithatpaşa'da Caddesi üzerinde, eskiden Ege Ordu Komutanı'nın konutu olarak kullanılan, şimdi Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü olarak hizmet veren bina ve Konak'taki Merkez Bankası binası incelendi. Üç binadan birinin tercih edileceği, ardından boşaltılıp yeniden döşeneceği ve personel istihdamı ile açılış yapılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.