Dolar 32,3482
%-0.03
Euro 34,8392
%0.14
Altın 2.388,800
%-0.33
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Bayır'dan Menderes turu

CHP'li Bayır'dan Menderes turu

CHP İzmir 1. Bölge 4.Sıra Milletvekili Adayı Tacettin Bayır, Seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 13:15
Gaziemir, Hürriyet Mahallesinden sonra, Menderes’e geçen Bayır, Küner, Tekeli, Karakuyu ve Çileme Köylerine; İlçe Başkanı Abdullah Sürücü, Eski Belediye Başkan Adayı Ahmet Pala, Aday Adayı Nilay Kökkılınç ve çok sayıda partili ile beraber çıkarma yaptı.

7 Haziran’da Sandıktan; Barışın, Kardeşliğin, Sevginin Galip Çıkacağına İnanıyorum

Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarımızla, İlçe Yöneticilerimizle, Partililerimizle, İl Başkanımızla Örgütümüzle beraber, iyi bir ekip çalışması oluşturduk ve bunu başarılı bir biçimde yürütüyoruz. Her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. 7 Haziran’da, Anadolu’ya öyle büyük bir ayna tutacağız ki; güneşi, Batı’dan doğurarak, İzmir’den bir Başbakan çıkaracağız.

Milletvekili olduğumda, birçok kesimi iyi temsil edeceğime inanıyorum. İşçisini de, köylüsünü de, esnafını da, memurunu da, ticaret erbabını da temsil edeceğim. Şahsi çıkarlar uğruna; halkım adına yanlış işler yapmayacağım. Buna asla müsaade etmeyeceğim. Çünkü, CHP duruşu bunu gerektirir. Biz milleti temsil edeceğiz. Kendi çıkarımızı değil.

İzmir’e Yapılan Haksızlığı Sormaya Gidiyorum

İzmir yaşanacak bir kent, İzmir hakkını alması gereken bir kent.  Son 13 Yılda, kent olarak ödediğimiz verginin karşılığını alamıyoruz. Örneğin; ödediğimiz vergide 2. Sıradayız. Bunun geri dönüşümünde ise 40. Sıralardayız. Düşünüyorlar ki,  İzmir halkını böyle sindirecekler, sanıyorlar ki  böyle davranarak İzmirli onlara oy atacak. İzmir’e ne kadar uzak olduğunuzu bir kez daha İzmirli, size sandıkta bunun cevabını 6 Ok’a atarak verecek. Mecliste; Gavur İzmir’in, itilmenin, haksızlığın hesabını soracağım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.