Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Valiliği'nde seçim zirvesi

İzmir Valiliği'nde seçim zirvesi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 7 Haziran 2015’de yapılacak genel seçimlere katılacak olan tüm partilerin il temsilcileri ile bir araya geldi. Toprak siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 13:16
EGE POSTASI - İzmir Valisi Mustafa Toprak, siyasi partilerin birer temsilcisiyle Valilik’te bir araya geldi.  Seçim sürecinin huzur ortamında geçmesi için kentteki siyasi parti temsilcileriyle yapılan toplantıda İl Jandarma Komutanı, Güvenlik Şube Müdürü de hazır bulundu. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde seçim ortamı ve şartları ile ilgili değerlendirme şeklinde geçen toplantıda YSK’nın genelgesinin okuduktan sonra Vali Toprak’ın parti temsilcilerinden alan çalışmalarında karşılıklı saygının öne çıkmasını istediği  öğrenildi. Toprak’ın broşür ve afiş asmalarda görüntü kirliliğinin oluşmamasını istediği, asılan parti bayraklarının rakip partililer tarafından yırtılmamasına, indirilmemesine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladığı öğrenildi.Öte yandan YSK’nın genelgesinde işyerlerinin seçim ofisi olamayacağının yer aldığı belirtildi.
Toplantıda seçim mevzuatı ve genel esaslar, seçim öncesi, sonrası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirleri, miting alanları ve güzergahlar, seçim büroları, hoparlörle propaganda, stant açma, ilan ve Reklam yerleri ile ilgili yasaklar, afişlerin kaldırılması, gümrük kapılarında oy kullanma, sandık alanı, çevresi ve bu alanlarda bulunabilecekler, sandık alanı ve seçim günü yasakları ile görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.