Dolar 32,3265
%-0.1
Euro 34,8372
%0.13
Altın 2.391,920
%-0.2
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP'den TÜRK-İŞ'e ziyaret

HDP'den TÜRK-İŞ'e ziyaret

HDP İzmir Milletvekili adayları Ertuğrul Kürkçü ve Pınar Aydınlar, Türk-İş’i ziyaret ederek Türk-İş İzmir Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç’la “1 Mayıs, emek, işçi” gündemli bir sohbet yaptılar.

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 13:21
İZMİR- HDP İl Seçim Komisyonu üyeleri ile sendikalı yöneticilerin de bulunduğu sohbette, Hüseyin Karakoç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, HDP İzmir Milletvekili Adayı Ertuğrul Kürkçü içinden geçtiğimiz günlerde her dönemde olduğu gibi işçilerin önemli olduğuna dikkat çekti ve “1 Mayıs’ta İzmir’de hep birlikte olacağız” mesajını verdi. Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs’a yasaklanmasının önümüzdeki 1 Mayıs için en büyük olumsuzluk olduğuna dikkat çeken Kürkçü HDP’nin seçim bildirgesinde işçiler ve emekle ilgili bölümlerin Türk-İş, DİSK, ve Hak-İş başta olmak üzere sendikalardan görüş alınarak hazırlandığını söyledi. 
Kürkçü sendikalardaki örgütlenmede kadın sayısının önemine de vurgu yaparak; “ Umarız bir dahaki ziyaretlerimizde sizin yanınızda bir kadın eş başkan da görebiliriz” dedi. 
Türk-İş İzmir Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç da ziyaret sırasında 70 bin üye tabanıyla İzmir’deki örgütlenmelerinin başarısından söz etti ve “Emekçiler olarak görevimizi biliyoruz. Sendikalarla seçim sürecinde yaptığınız görüşmeler bizim açımızdan da çok önemli” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.