Dolar 32,3451
%-0.04
Euro 34,8649
%0.21
Altın 2.384,570
%-0.51
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlerin İzmir'deki seçim parolası belli oldu: Her sandığa bir genç

AK Gençlerin İzmir'deki seçim parolası belli oldu: Her sandığa bir genç

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından genel seçime yönelik çalışmalar devam ederken, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Nureddin Taşçı, İzmir için gerçekleştirecekleri projeleri ilk kez Ege Postası'na anlattı. Tüm hızıyla genel seçim çalışmaları için gençlik kollarının da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Taşçı, İzmir'e özel çalışmalar için önemli adımlar atıldığının müjdesini verdi. Başkan Taşçı, "İzmir'de tüm gençlerin oylarına talibiz" dedi. AK Gençlerin İzmir'deki seçim parolası belli oldu

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 14:02
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nureddin Taşçı, genel seçim için yürütülen çalışmaların büyük bir özveri ve titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, İzmir'de partinin seçim beyannamesi hakkında bilgi sunmak ve adayların çalışmalarına destek vermek için sahada olduklarının altını çizerek, bu çalışmalar devam ederken, İzmirli gençlere yönelik yepyeni çalışmalara imza atacaklarını söyledi. İlçelerdeki seçim çalışmalarını yönlendirmek ve takip etmek amacıyla 20 kişiden oluşan bir teşkilat ekibi kurduklarını ifade eden Taşçı, ilk kez yaşama geçirecekleri çalışma ve projelerini Ege Postası'yla paylaştı.

PAROLA: HER SANDIĞA BİR GENÇ
AK Gençlerin İzmir patronu Nureddin Taşçı, İzmir 1’inci ve 2’inci Bölge milletvekili adaylarının her birinin günlük programlarında yer alacak gençleri görevlendirdiklerini belirten Taşçı, ‘Her sandığa bir genç’ parolasıyla çalıştıklarını söyleyerek, “Her iki bölgede 26 tane milletvekili adayımızın yanına gidip günlük programlarına katılmaları için arkadaşlarımızı görevlendirdik. Sosyal İşler Komisyonu'nun vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için yaptığı çalışmalarla ilgileniyoruz. Teşkilat içinde de eğitimlerimiz sürüyor. İlçelerdeki hareketlenmeyi sürdürüyoruz. Seçim sürecinde 'Her sandığa bir genç' çalışmasını başlattık. Bu proje, sadece seçime yönelik değil. Seçim sonrasında da bu arkadaşlarımızla diyaloğu sürdürebileceğimiz uzun vadeli bir çalışma. Daha sonrasında bu kardeşlerimizle iletişimimiz kopartmayacağız. Sadece seçime dayalı bir çalışma değil" dedi. 

HER İLÇEDE ÖZEL EKİP 
Her ilçede 5'er kişiden özel ekip oluşturduklarını söyleyen Taşçı, kendisinin de bir bölgesi olacağını ve milletvekili adayı gibi çalışacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “Şu anda her ilçede 5 kişilik özel ekipler kuruyoruz. Bu arkadaşlarla kapı kapı gezeceğiz. Davamızı anlatacağız Olan olayları anlatacağız. Genç üyelerimizi ve ilk kez oy verecek kardeşlerimizi ziyaret edeceğiz. Bunlarla alakalı tüm alt yapılar hazırlandı. Bu ekipler de hazırlanacak. Benim de bir bölgem olacak ve bir aday gibi çalışacağız.”



TÜM İZMİRLİ GENÇLERİN OYLARINA TALİBİZ
“Genelde Türkiye'de gençlerin siyasetten uzaklaştırılmak istendiğini ve sorumluk alma derdinden uzaklaştırıldığını düşünüyorum ve bu ülke genelinde bir sıkıntı. Ancak ben inanılmaz umutluyum İzmir'den. İzmir'in gençlerinden de umutluyum” diyen Taşçı, İzmirli gençlere kimsenin yaşam tarzına müdahale etmediklerini belirterek, “İzmir’de yaşantılara müdahil olacağımız şeklinde bir korku algısı yaratılıyor. Böyle bir algı var ama biz zaten böyle bir algının ne kadar yanlış olduğunu 12 yıldır gösteren bir iktidarız. Oluşturulmaya çalışan algı var ve siyasetten uzaklaştırdığınız insanlara istediğiniz korkuyu verebilirsiniz. Çok basit bir şeydir. Gençleri kendi aramıza alıp daha fazla iletişim kurarsak zaten bu algıyı kırarız. Bu tarz sorular geliyor ama zaten 12 yıldır böyle bir şey olmadığını anlatarak yanlış olduğunu belirtiyoruz. İzmir'li gençlerin bütün oylarına talibim. Ben inanıyorum, hedefim de bu. Ben hepsine talip olmakla mükellefim. Oran belirlemiyorum, belirlersem yanlış yapmış olurum. İşsizlikle ilgili hiçbir soruyla karşılaşmadım ama karşılaştığımız bir şey iletirlerse ki ileten olmadı, vaat yerine biz onları dinliyoruz ve sorunlarını yazıyoruz. Daha sonra bunların analizi yapılacak” dedi. 

ÖZEL ANALİZ MERKEZİ KURACAĞIZ
Nureddin Taşçı, sahada İzmirli gençlerin sorunlarını dinlediklerini ve genç işsizlerin sorunlarıyla alakalı olarak seçimlerden hemen sonra bir ‘analiz merkezi’ kuracaklarını ifade eden Taşçı, “Gençlerin ortak sorunlarıyla alakalı bir analiz merkezi kuracağız. Özellikle işsizlik sorununu çözmek için. Vaat değil sorunları analiz etmek için böyle bir merkez kuracağız. Bütün kurumlarımızla iletişime geçeceğiz” diye konuştu. 

GENÇLİK ÇALIŞTAYI MÜJDESİ 
17 Mayıs’ta da İzmir’de ikinci br Gençlik Çalıştayı gerçekleştireceklerini ve bu çalıştaydan somut proje ve çözümler çıkacağını vurgulayan Taşçı şöyle konuştu: “Gençlik Çalıştayı oluşturduk. Şuanda 15 STK var ama sayısını büyük ihtimalle daha da yükselteceğiz. İzmir gençliğinin ortak sorunlarıyla alakalı ilk ayağını biz oluşturduk. İkinci ayağı da 17 Mayıs'ta İzmir'de olacak. İzmir Gençlik Çalıştayı'nın ilk adımını attık. 15 tane STK'yla hareket etme kararı aldık. Bunun yanında gençleri sadece kendimizin gözlemlediği şekilde değil, diğer STK'ların gözlemlediği şekilde de hareket edeceğiz. Ortak akıl olması gerekiyor. Ortak iradeyle herkesi bu işin içine katarak, İzmir gençliğinin daha iyi noktalara gelmesi için bu çalıştayda somut kararlar da alınacak. Hatta en son ayağını da Ege Bölgesi'nde yapmayı düşünüyoruz. İnanılmaz yoğun çalışıyoruz. Yeni bir oluşumuz, kendi eğitimlerimiz de yapıyoruz.”

EĞİTİM KAMPI PLANLIYORUZ
Taşçı, henüz tam olarak kesinleşmeyen projeyle ilgili  de bilgi vererek, “Tarih net değil ancak bütün ilçe başkanları ve il yöneticilerini kampa almayı düşünüyoruz. Bu noktada görüşmelerimiz sürüyor. Eğitim kampı olacak. Vekillerin de gelip söyleşi de bulunabileceği bir yer olması planlanıyor” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.