Dolar 32,2311
%-0.03
Euro 34,7972
%-0.01
Altın 2.439,920
%0.31
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de adaylardan ilk toplantı: Eroğlu'ndan mesajlar

AK Parti İzmir'de adaylardan ilk toplantı: Eroğlu'ndan mesajlar

AK Parti'nin 26 İzmir milletvekili adayı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Arena Spor Salonu'nda yaptığı tanıtım toplantısına tam kadro katıldı.Tanıtım toplantısının ardından İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir adaylarıyla bir araya geldi.İl Başkanı Bülent Delican’ın da hazır bulunduğu toplantıda Eroğlu, kentte izleyecekleri seçim çalışmasını hakkında adaylara mesaj verdi. Eroğlu’nun “İcraatlarımızı anlatacağız. Kavga istemiyorum. Muhalefete cevap vererek kaybedeceğimiz zamanımız yok" dediği öğrenildi. Ankara'da İzmir zirvesi

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 09:43
EDA EBRU NANECİ/HABERSERVİSİ - Partiler milletvekili adaylarını tanıtıp saha çalışmalarının startını vermeye başladı. AK Parti'nin 26 İzmir milletvekili adayı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Arena Spor Salonu'nda yaptığı tanıtım toplantısına tam kadro katıldı. İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tanıtım toplantısının ardından Bakanlıkta adaylarla buluştu. Toplantıda  İl Başkanı Bülent Delican, Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Gedikoğlu da yer aldı.


YAPTIKLARIMIZI ANLATACAĞIZ
Cumartesi günü İzmir’de aday tanıtım toplantısına gelecek olan Eroğlu, İzmir’de yapılacak olan geniş katılımlı toplantı öncesi adaylarla Bakanlıktaki buluşmasında kavgadan uzak durulması yönünde mesajlar verdi. Hizmet vurgusu yaptığı öğrenilen Eroğlu’nun, “İzmir’de yaptıklarımızı ne yazık ki anlatamıyoruz. Güzel bir kampanya süreci götüreceğiz. Seçim sürecinde bu sıkıntıyı yaşayacağımızı düşünmüyorum. İzmir’de icraatlarımızı anlatacağız. AK Parti iktidarı olarak ülkeye kazandırdıklarımız ortada. 12 yılda ne hizmet verdiysek bunları gündeme getireceğiz. Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir ama biz yaptıklarımızı anlatırsak insanları kazanırız. Kavga istemiyorum. Muhalefete cevap vererek kaybedeceğimiz zamanımız yok. Çok çalışacağız. Sizlerde yoğun bir çalışma temposu bekliyorum” dediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.