Dolar 32,2090
%0.02
Euro 35,0195
%0.04
Altın 2.512,160
%0.46
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin 'Veysel Abi'si miting yapacak

AK Parti'nin 'Veysel Abi'si miting yapacak

İZMİR'de 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, cumartesi günü aday olarak ilk kez geleceği İzmir'de yüzlerce partili tarafından "Veysel Abi hoşgeldin" pankartıyla karşılacak. Eroğlu, havalimanında miting yapacak.

  • Ege Postası
  • 15.04.2015 - 13:38
AK Parti İzmir milletvekili adaylarını, cumartesi günü saat 15.00'da Balçova Kaya Termal Otel'de kamuoyuna tanıtacak. 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, aday olarak ilk kez geleceği İzmir'de saat 13.00'da havalimanında yüzlerce partili tarafından karşılanacak. Partililerin "Veysel Abi hoşgeldin" pankartı ile karşılayacağı Eroğlu, seçim otobüsü üzerinden selamlama konuşması yapacak. Bakan Eroğlu, tanıtım toplantısının ardından İzmir'in bazı metropol ilçelerine gidip, partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek. Eroğlu aynı gün kentten ayrılacak. 

"ÖĞLE YEMEĞİNİZİ CEBİNİZDE TAŞIYIN" 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir teşkilatına danışmanı aracılığıyla seçim için şu talimatları verdi.

"Namaz 5 dakika, yemek 5 dakika. Öğle yemeğinizi cebinizde taşıyın. Hiç durmadan uyumadan çalışacağız. Sahada olacağız. Sürekli sıcak temas. Seçmenin gözüne bakın, elini tutun. Seçmen konuşurken ona odaklanın, iyi dinleyin. Pratik olun. Gergin değil yapıcı siyaset üretin. Tartışmayın, uzlaşın. İzmir'de birinci parti olacağımız gerçeğini kabul edin, inanın." (Elif DEMİRCİ/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.