Dolar 32,1996
%-0.01
Euro 35,0120
%0.01
Altın 2.502,660
%0.08
Bist-100 10.744,00
%0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir için bütünleşme vakti

İzmir için bütünleşme vakti

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç, İlk yapacağı işin İzmirlilerin geleceği için başta Sivil Toplum Kuruluşları olmak üzere tüm kurum ve insiyatifleri aynı masada toplamak olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2015 - 11:53
Gönül sofraları kuracağız
MHP İzmir Milletvekili Adayı Koç, seçim çalışmalarına Sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, kanaat önderleri ve İzmirliler tarafından sevilen isimlerle görüşerek başladı. İzmir’e sevdası olan bu kente hizmet etmek isteyen herkesin sesini Ankara’ya taşıyacağını vurgulayan Murat Koç, bu kapsamda özellikle İzmir’de büyük kitleleri temsil eden sivil toplum kuruluşlarının kent için yapılacak projelere destek olmaya çağırdı. İzmirlilik olgusunun son yıllarda içinin boşaltıldığını söyleyen Koç, “İlk işimiz İzmirlilerin birbirleriyle aynı masada buluşmasını sağlamak olacak. Çünkü öncelikle İzmir için birlikteliğe ihtiyacımız var. Biz elimizi taşın altına koyacağız İzmir’e İzmirlilere projeler üreterek kentimizin hakkını sonuna kadar savunacağız eğer bu dönemde sivil insiyatiflerimiz bize güç verirse çok daha gür bir sesle İzmir için haykıracağız” dedi.


Biz çok güzel bir aileyiz
Şimdiye kadar bürokrasi, siyasi ve iş dünyasının önemli isimlerini “gönül sofrası” adlı etkinliklerle buluşturan ve İzmir için fikir alışverişi yapılmasına olanak sağlayan Koç, “ Biz çok büyük ve çok güzel bir aileyiz kırgınlarımız olsa bile aynı sofraya oturarak kentimiz için ülkemiz için birleşebilecek güzel yürekli insanlarız. Gönül sofraları ile İzmir’in tüm unsurlarını aynı masada buluşturacağız.  Bu sofralarda oluşacak fikirlerin, alınacak kararların biz Ankara’da mücadelesini vereceğiz. Aynı mücadeleyi İzmir’deki kurumlarımızın da vermesini istiyoruz. Tek amacımız İzmirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek, vatandaşlarımızın gönlünde hoş bir seda bırakabilmektir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.